Hvad end du er til feminine pastelfarver, smagfulde støvletter, en vest med frynser eller noget helt andet er der noget for alle at finde i den danske blogverden. Vi giver vores bud på de ti fedeste danske modeblogs, som du skal læse, hvis du er vild med mode. Vi vil naturaligvis gerne høre jeres mening så husk at stemme på din favorite nederst i artiklen.

Vores bud på 10 danske modeblogs du skal læse:

Maschavang.dk

mascha

Den danske blogger Mascha Vang lever af at blogge og er derfor blevet professionel inden for området. Hver måned har hendes blog 1,5 millioner sidevisninger og det som oprindeligt var en sidebeskæftigelse har udviklet sig til at være et fuldtidsjob. Hun blogger om alt mellem himmel og jord, men især mode, hendes børn, hendes liv og produkter hun har prøvet. Mascha Vang beskriver alt det, hun omtaler, på en varm, nogle gange fræk og humoristisk facon.

Emilysalomon.dk

emily

Emily Salomon står bag bloggen, der handler om alt det hun finder inspirerende og holder af. Hun skriver hvad hun har på hjerte, hvad enten det er om personlig stil, mad og skønhed, men også med spændende indlæg om indretning, rejser, bøger og film. Hun har tidligere samarbejdet med eurowoman.dk og driver bloggen selv. Hun har blandt andet fungeret som ambassadør og vært for TLC og har produceret film med og lavet indhold til Essie i Danmark.

Modemedmere.dk

modemedmere

Denne danske modeblog giver dig stjerneoutfits, budgetfund og stylingtips. Du kan her få stillet dit modehjerte tilfreds, for her er alt lige fra budgetvenlige sko, trends, drømmekøb, links til andre fashion-hjemmesider samt billeder af bloggeren Marias egne fine outfits. Maria bor på Amager med sin kæreste, der er arkitekt. Hendes forældre er fra Vietnam men hun er vokset op på Sydfyn og er uddannet journalist. Hendes stil er smart, moderne og frisk og hun forstår at kombinere alt fra sin læbestift, nederdele, cardigans og smykker så det går op i en højere, elegant enhed. Ofte blander hun også en enkelt farvet overdel med en spraglet nederdel eller bukser, og hun har mange spændende tasker og modetilbehør.

Anywho.dk

anywho

De tre piger, Stephanie, Ingrid og Elise var med til at skabe bølgen af blogs i Danmark, og derfor er Anywho ikke til at komme uden om, når det gælder danske modeblogs. Bloggen er meget populær og har ført til, at de har fået deres egen tøjlinje Brics samt at pigerne sad i juryen og var med til at uddele priser til Dansk Fashion Award. Bloggen er beskrevet som værende cool og stilren og dette er en selvfølge da den bliver styret af tre danske kvinder der har stilletterne solidt placeret i modebranchen. Stephanie Gundelach er stylistassistent og designteknolog, Ingrid Munch er model og Elise Born er designteknolog. Deres stil er enkel og gennemført med højtaljede pencilskirts, oversize-denimskjorter, Converse-støvler og lakclutches.

Wewonder.dk

wewonder

Mie der står bag We Wonder (en del af bloggerkollektivet Bloggers Delight), skiller sig ud fra mængden ved sine fantastisk flotte fotos af sig selv og ting på hendes vej. Hendes stil er en blanding feminine kjoler og en lidt mere maskulin stil tilsat fine detaljer. Hun er desuden freelancer for Stylegallery, som er en streetstyle-portal. Der er meget inspiration at hente til især hverdagsoutfits, men også hvilke smarte modeting, hun har købt for nylig. Desuden kan man finde alt fra rejsetips, lækre opskrifter og spændende ting hun har til salg.

Velvetsnow.dk

velvetsnow

Denne blog blev tidligere delt mellem pigerne Merete og Ditte. I dag drives bloggen af Ditte der er vild med pels, pailletter og frynser. Hun klæder sig ekstravagant i hverdagen og det er altid spændende at se, hvad hun finder frem i klædeskabet samt de inspirerende fund, hun finder i internationale netbutikker og danske butikker. Der er også et væld af indlæg om alt fra modetilbehør, DIY, de bedste køb og fashion week.

Acie.dk

acie

Acie er en kvinde, der elsker at rejse og tage på eventyr samt elsker at spise god mad og gå i smukke sko. Hun vil gerne forblive anonym og skriver om mange spændende rejser, mad samt en masse DIY-tips. Under billederne af sig selv, kan man altid læse præcis hvad, hun har på og hvor hun har købt det henne.

Missjeanett.dk

missjeanett

Bloggen er en dejlig blanding af mode, tøj og rejser, skrevet af den 30-årige fynbo Jeanett, bor sammen med sin forlovede Tim. Hun er uddannet multimediedesigner og e-conceptudvikler og har arbejdet i bl.a. Gina Tricot. Hun arbejder i dag som social media konsulent hos Oxygen. Man kan inde på bloggen skrive en kommentar og komme i kontakt med hende hvad enten det drejer sig om ris og ros eller hvis man leder efter et godt moderåd eller modebutikker. Ud over mode blogger hun også om sin baby, rejser og opskrifter.

Blameitonfashion.freshnet.com

blameitonfashion

Marie Hindkær er kvinden bag denne spændende blog. Hun bor i L.A., hvor hun arbejder som freelance stylist og journalist og bor med sin mand og hunden Bobo. Hendes fine feminine og personlige stil dominerer Blame it on Fashion, men der bliver også vist billeder fra den californiske storby hvor masser af korte kjoler, finurlige sko og smukke smykker dominerer. Under ”inspiration” kan man finde billeder af modeller i forfriskende, cool, unikt og sexet outfits – og der er med garanti noget for enhver smag! Hvis dette ikke er tilfældet, kan man også finde en fantastisk smuk og enkel stil i hendes personlige outfits under ”My outfits” samt med beskrivelser af hvor hun har købt tøjet henne og hvilke forskellige mærker, hun har på.

Youbetterbefierce.dk

youbetterbefierce.dk

Kia Ellegaard er kvinden bag bloggen, der primært omhandler livstil, mode, skønhedsprodukter, rejser, mad, råd og holdninger. På bloggen finder du indlæg der kan få gang i debatterne. Hendes blog er kritisk, autentisk og der kommer opslag på den flere gange om ugen. Et af de seneste indlæg ‘Kvindekroppen’ er virkeligt en anbefaling værdig.

Nedenfor kan du stemme på dine favoritter!
Du må stemme på blogs.

[yop_poll id=”1″]