Er du ikke den boglige type, eller er du bare træt af at gå i skole og ved du ikke får taget den videregående uddannelse der eller ville give dig adgang til dine drømme jobs. Alt løb er ikke kørt, for der findes job derude der er godt betalt, selvom de ikke kræver nogen længere uddannelse, højst et kursus hvor du lærer at varetage jobbet.

Et ufaglært job kan godt være godt betalt og i denne liste vi har her, kan du se listen over 10 jobs, somer godt lønnede selvom de er ufaglærte.

Taxachauffør

For at blive taxachauffør, skal man kontakte sin respektive kommune. Dertil skal man have anskaffet sig et såkaldt førerkort – som man kan få hvis man har taget kørerkort til erhvervsmæssig brug, ellers skal man også have taget det. Der foreligger et kursus på 70 timer for at anskaffe sig et sådant førerkort. Den gns. timeløn hos en taxachauffør er givet til 203 kroner i timen.

Receptionist

At stå i reception i en virksomhed kræver ikke den store uddannelse, men er stadig godt betalt. Du står for alt den kontakt der sker til kunderne i førsteomgang og betjening af disse. Receptionister bruges i mange typer af virksomheder, lige fra når du skal til lægen til indtjekning på et hotel. Lønnen er ca. 204 kroner i timen og overhaler lige akkurat taxachauffør jobbet.

Vinduespudser

Vinduespudser er det bedst betalte rengøringsjob, som er noget bedre betalt end en almindelig rengøringsassistent. Udover at pudse vinduer bruges vinduespudser også tit til at fjerne graffiti for flere virksomheder. Timelønnen hos en vinduespudser er listet til 209 kroner i timen.

Buschauffør

At styre bussen rundt i land og by kræver som sådan ikke nogen uddannelse. Du skal dog ligesom taxachaufførene have et erhvervskørekort. Nogle betaler det når du bliver ansat, mens andre firmaer kræver et ved ansættelse. Hvis du ikke vil være faglært buschauffør, tager det 6 – 8 uger og det giver en løn på 211 kroner i timen i snit.

Lufthavnsmedarbejder

En lufthavnsmedarbejder sørger for flyets bagage kommer ind og ud af flyer samt at affaldet kommer ud af flyet. Timelønnen er ca. 216 kroner i timen og så får du lov at arbejde ved alle de store flyvemaskiner

Kran- og truckfører

Arbejdet på byggepladser, lagerbygninger og havne er et ret godt betalt ufaglært job. Der skal skaffes et kranførercertifikat for at kunne opfylde denne jobtitel. Det afhænger meget af typen af kran hvor meget certificering man skal have, hvilket selvfølgelig hænger sammen med jobbets kompleksitet.

Skraldemand

Jobbet som skraldemand er rigtig godt betalt ufaglært job – og det virker som om der tit er brug for skraldemænd. Der bliver gerne brugt unge som har sabbat år eller andre der ellers står mellem job. I dag bliver skrald sorteret meget nøje, hvilket har gjort skraldesortering en smule mere kompliceret. Der skal også bruges tid på at sikre affald på ordentlige miljømæssige forhold – man kan også arbejde som skraldemand eller renovationsmedarbejder på en genbrugsplads hvor jobbet indeholder sortering af affald. Timelønnen er givet op til 255 kr pr time i gns.

Flyttemand

Drop fitness abonnement og tjen i stedet gode penge på at få store overarme. En flyttemand kan ofte tjene mere end jobs som kræver en lang uddannelse. Danmark er fyldt med flyttefirmaer, så du kan hurtigt får sendt nogle ansøgninger afsted med gode chancer for ansættelse.

Fitnessinstruktør

Mange fitness centre hungrer efter instruktører til alle de forskellige former for træning. Om du er dygtig til zumba, eller en kanon spinningsinstruktør vil du kunne bruges i et fitnesscenter. Mange private træingscentre har forskellige instruktør kurser, hvor du kan blive uddannet til forskellige former for instruktør. Det er meget op til det enkelte center hvordan deres system er skruet sammen. Instruktører tjener i snit 280 kroner i timen, hvilket er rigtig godt betalt, især hvis man godt kan lide sport og motion i forvejen.

Handicaphjælper

Er du ansat som handicaphjælper, er du personlig assistent for en person med et handicap. Der er brug for hjælp med ting som transport, mad og personlig pleje. Der er tit ingen krav om uddannelse, dog er mange social og sundheds uddannede. Der er en gns. timeløn på 283 kr i timen.

Sælger

En af de måder hvorpå man kan skaffe sig selv den bedste indkomst uden uddannelse er som sælger. Er du provisions sælger er der reelt intet loft, men det kommer an på dygtig du er. Som sælger er mange handelsuddannede men det er meget sjældent et krav, da du enten er sælger af sind eller ej. Der er lavet beregninger der viser at sælgere i gns. har 295 kroner i timen. Dette kan være alt fra telemarketing & mødebookning til at køre landet rundt med produkter til købelystne firmaer.