Vi kender alle sammen at det roder i både garagen, i skruet eller i et værelse i huset. Mange gange smider vi bare en masse ting ind og så opdager vi først at det roder inden vi så begynder at rydde op. Mange gange har vi heller ikke plads til alle de ting vi har og ofte er du nød til at søge plads et sted eller også skal du bare rydde op i det og smide det ud du ikke bruger og derefter sætte det pænt ind igen, så der er plads til det. Vi har her samlet en lille liste med 3 forskellige ting du kan gøre for at få plads til det hele og få styr på dit rod.

 

Oprydning i boligen

Hvis man har et værelse i huset som bare roder med alle mulige ting og man knap nok kan komme derind for bare rod og ting, så er det en super ide at tage det hele ud. Ja, du skal faktisk tage det hele enten helt udenfor eller bare tage det ind i et andet rum. Derefter støvsuger du rummet og gør det pænt inden du så få styr på dit rod igen. Har du mange små ting kan du f.eks. hente nogle flytte kasser eller skal det være finere, så kan du hente nogle plastik kasser i Ikea eller et andet sted. Nu fylder du så alle de små ting i kasserne, så de ikke bare ligger løse. Du kan endda købe en billig reol et sted og sætte det hele på. Husk på at de ting du ikke bruger kan du enten sælge på DBA eller smide dem ud eller en sidste mulig er at give det væk, hvis du alligevel ikke bruger det og ved at andre kan få glæde af det.

 

Opbevaringsrum er en god investering

Når man nævner navnet opbevaringsrum er der mange der får gåsehud og siger ”Det er da skide dyrt” og ja, det kan det være i nogle tilfælde. Men det er kun hvis du har virkelig mange store ting som skal opbevares, men har du mange små ting, såsom billeder, kasser, reoler, stole og andre ting i samme størrelse, så er det til at kommer til for penge. Her snakker vi måske 89 om måneden for 16kvm og det er jo ikke slemt for at få et ekstra værelse derhjemme. Skal du ud og have et opbevaringsrum er det vigtig at du kun ligger de ting derud som du kan undvære og ikke skal bruge til daglig eller hver weekend. Det kan godt være du altid kan komme derind efter dine ting, men skal du køre frem og tilbage hele tiden er det bare flere penge du skal bruge. Så smid de ting derind som du godt kan undvære og som ikke skal bruges lige her og nu.

 

Sælg dine ting

Den mest optimale måde at få mere plads på, er ved at sælge sine ting. Mange har svært ved at sælge deres gamle ting, men vi kan anbefale dig at gøre det. Det giver ikke kun mere plads, men også flere penge til noget nyt. Der er også mange der lever af at sælge ting og købe nyt, så det kan godt betale sig og i bund og grund er alle vores ting jo til låns, så man kan ligeså sælge dem selv inden andre gør det for dig når du ikke længere er her. Som et rigtig godt fif, kan vi sige at hver gang du køber noget, så gem kassen og kvittering fra det du køber, så er det nemmere at komme af med igen, da købere oftest spørger efter disse to ting.

Find din nye mægler her