Rengøring af dit hjem behøver ikke at være en tidskrævende opgave. Faktisk kan det være hurtigt og nemt med de rigtige værktøjer. Selvom det er de færreste af os, der rent faktisk nyder rengøring i hjemmet, så kan det blive en sand fornøjelse med Swiffer. Swiffer er et af de værktøjer, der kan gøre dit rengøringsarbejde meget lettere. Læs med i denne artikel og få vores 3 tips til lynhurtig rengøring i hjemmet med en Swiffer

Rengør først gulvet 

Gulvet er altid det område, der tenderer til at blive mest støvet først. Derfor skal du bruge en Swiffer til at samle store stykker snavs, støv eller skidt op.  Du kan bruge en almindelig Swiffer eller Wet Floor Wipes. Wet Floor Wipes er fantastiske til at rengøre dine gulve for dig. De er gode til at opsamle store stykker støv eller affald, som en almindelig Swiffer måske ikke kan opsamle. Derfor kan Swiffer hjælpe dig godt på vej til et renere gulv. Du kan købe refills hos din nærmeste Swiffer forhandler.

Tørre overflader af 

Når du har fejet gulvet, er det tid til at gå videre til overfladerne. Støv har også en tendens til at samle sig på overflader i dit hjem. Begynd med store overflader som f.eks. bordplader, hylder eller borde. Gå derefter videre til mindre overflader som dørhåndtag, lyskontakter og skabsgreb. Swiffer Dusters er perfekte til denne opgave. De har fluffy hoveder, der tiltrækker støv og gør det nemt for dig at fjerne støvet, uden det støver ud over det hele.  Desuden har de udtrækkelige håndtag, så du ikke behøver at gå ned på hænder og knæ for at støve af. 

Støvsug tæppet 

Hvis du har gulvtæpper, skal du også støvsuge dem. Swiffer har en fantastisk ledningsfri støvsuger kaldet Swiffer Sweep Vac. Den er let og nem at manøvrere, så du hurtigt kan støvsuge dine tæpper uden at skulle slæbe rundt på en tung støvsuger. Plus, så har den en aftagelig skraldespand, så du hurtigt og nemt kan tømme den, når du er færdig 

Der har du det – vores 3 tips til lynhurtig rengøring med Swiffer. Med disse tips vil du kunne gøre dit hjem hurtigt og nemt rent, så du får mere tid til at nyde de ting, du elsker.