Vi nærmer os koldere dage i Danmark. Vejret skifter, og vi bevæger os ind i efteråret. Det betyder også, at vi må til at smide sommertøjet. Shorts og t-shirts skal tilbage i skabet, mens bare ben i nederdele også skal pakkes væk. Flere nye trends begynder at titte frem over horisonten med de kommende efterårskollektioner. Vi tager et kig på fire trends herunder– to dame og to herre – og ser, hvilket modetøj der er at finde. Vi starter med pige-trendsene.

 

Teddy jakker

Teddy jakker bliver stort dette forår. Disse damejakker har et vamset, men stadig råt udtryk. Disse kan give forskellige udtryk. De korte har tit et mere råt og cool udtryk, mens de længere er mere elegante. Sidstnævnte går rigtig godt med en støvle, mens de korte teddyjakker er gode med sneakers.

 

Layering

Layering – eller lag-på-lag – er ikke en ny trend. Den er dog en af de mest populære trends over de sidste par efterårssæsoner. Layering giver dig muligheden for at style forskellige stykker tøj og skabe et unikt look. Du får mulighed for at skabe fede kontraster mellem farver og mønstre eller fremhæve detaljer ved dit tøj, som du ikke før havde tænkt over. Samtidig kan du tilføje eller aftage tøj, så det passer til vejret. Praktisk!
Og denne trend er ikke kun forbeholdt pigerne – drengene har lige så

 

Nyt stof til jakkerne

Modetøj i herreafdelingen er også igennem en spændende udvikling. Specielt herrejakker ser ud til at komme med noget andet. Jakkerne kender vi, men hvad jakkerne er lavet af er nyt. Fløjl er på vej ind på markedet igen og kommer til at blive en stor trend i efteråret. Samtidig ser vi også teddy og læder som fremtrædende pieces i overgangsperioden fra sommer til efterår. Der er selvfølgelig også de klassiske jakker, både lange og korte i vind- og vandtæt materiale. Disse går aldrig af mode.

 

Velour er tilbage

Velour ser ud til at blive en stor trend dette efterår. Det skal dog siges, at dette ikke kun gælder hos herrerne, men også hos kvinderne. Dette ses på både i sæt til damerne, men også i hoodies og crewnecks til mændene. Disse styles er normalt meget afslappede, men velouren giver dem lige pludselig et anderledes, men cool, udtryk, som passer godt til en tur i byen.

Dette er bare få af efterårets trends, og vi regner med at se mange flere. Efterårskollektioner for 2018 ser i hvert fald rigtig spændende ud.