Det kan være super svært at finde billige rejser i dag og mange gange virker det uoverskueligt at bruge tid på at finde dem, hvis man overhovedet kan finde dem og vores svar til det er.. JA! Det kan man godt. Vi har nemlig samlet en liste med tips og tricks til hvordan man finder de billigste rejser, så man kan komme ned at få noget sol eller hvis man gerne vil på vinterferie i New York måske. Det vil være nemt for os bare at sige at du skal tage de billige hoteller, men dette er ikke tilfældet. Her hjælper vi dig med at komme bedst fra start når det gælder om at komme billigt ud at rejse.

 

Flyv med noget andet hjem

Dette er en af fælderne når mange bestiller rejser. Rejsebureauerne ved nemlig godt at når du er kommet på ferie skal du jo også hjem igen og derfor er det næsten altid dyre at komme hjem igen. Men her er tricket så at man bestiller et andet flyselskab til hjemturen. Så kommer du nemlig til at spare penge. Mange søgesider viser dig allerede to forskellige fly, men der er også mange der ikke gør og dem skal du holde dig fra hvis du vil spare penge.

 

 

Køb ungdomsbilletter

Når du søger på en rejser kommer den altid med fuld pris og som så mange ikke ved, så kan det lade sig gøre at få ungdomsbilletter hos mange flyselskaber. Både SAS og Norwegian har skjult deres ungdomsbilletter, så de ikke lige er til at finde. Ungdomsbilletter kan nemlig bruges hvis du er under 26 år, så husk det nu. Find disse billetter hvis du er under 26 år, så spare du nemlig en del penge.

 

 

Book hotellet to gange

Dette trick er der mange der bruger. Når du bestiller dit hotel, skal du bestille det med gratis afbestilling og når det er gjort kan du så gå i gang med at se dig om efter samme hotel men med et bedre tilbud. Oftest kommer der nemlig mange gode tilbud lige inden rejsedatoen og derfor ærgrer mange sig over at de ikke ventede. Fordi du var den smarte, afbestiller du bare den første booking og bestiller det igen til den billige pris og dukker der aldrig et billigere hotel op, så har du jo den første booking ved hånden.

 

 

Billig billeje

Er du endelig kommet afsted på rejsen og står nu og mangler en billige bil at køre i, så er der lige et tip at hente her. Inden du bestiller din lejebil, kan du søge efter rabatkoder til de enkelte udlejningsfirmaer. Så find en søgemaskine, som f.eks. Google og skriv firmanavn og rabatkoder efter. Tit og ofte er der mange penge at hente her, da nogle af de store selskaber som giver en stor rabat.

 

 

Gem dig bag skærmen

Når vi siger du skal gemme dig, så mener vi det. Når det kommer til at søge rejser, så er guld tippet at man bruger ”Inkognito” som det f.eks. hedder i Google browser. Højre klik på ikonet og vælg det, så søger du nemlig privat på nettet uden nogen kan holde øje med det. Normalt vil store firmaer nemlig kunne se at du f.eks. har søgt på et bestemt hotel og næste gang du søger på det er det pludselig blevet dyre. Dette sker ikke hvis du søge privat på nettet.

Find smykker du kan have på lige her

Quint banner