Sigter du efter at blive den nye leder indenfor IT eller investering? Okay, måske er dine planer lidt mere beskedne, men uanset hvad, så er det imponerende at du endelig har taget skridtet og startet din egen virksomhed. Derfor har du også fortjent lidt hjælp. Nedenunder finder du en liste over ting der kan gøre det hele lidt lettere når indberetning af moms lurer forude. Listen af produkter er tænkt som en idé til hvad der vil hjælpe dig på den rejse du er startet ud på.

 

  1. Den ergonomiske kontorstol

Det er ingen hemmelighed at det er hårdt at drive sin egen virksomhed. Derfor har du også fortjent at sidde ordentligt. Hvis du sidder meget ned eller kommer til det i fremtiden, er det vigtigt du ikke overbelaster ryggen. Kontormøbler er et ofte overset punkt, hvor de fleste bare tager til takke med en slidt stol, der ligeså godt kunne være fundet på gaden.

 

  1. Den digitale profil

Her er noget der ikke kommer til at koste dig en krone, hvis du er dygtig. En kunde vil med stor sandsynlighed kigge din virksomhed efter på nettet. Derfor er det vigtigt at du har får en LinkedIn-profil, og holde den opdateret jævnligt. Det der nemmest kan skræmme en god kunde væk er en dårlig digital tilstedeværelse.

 

  1. Kontorartikler til den travle hverdag

Okay, det her er måske ikke verdens mest sexede liste. Men alligevel er der noget lidt tiltrækkende ved en ordentlig kuglepen og papir i god kvalitet, og det vil også føles bedre i din hånd, særligt når du skal sidde bag et skrivebord det meste af dagen.

 

  1. De bedste IT-værktøjer

Der findes et utal af værktøjer der kan gøre din hverdag nemmere. De er ofte gratis, med en premium-løsning eller en 30-dages prøveperiode. Hvis du arbejder med andre er der programmer som Slack, der hjælper med at nedsætte spildt arbejde ved at lade jer kommunikere nemmere med hinanden. Hvis du er alene, kan du med fordel lære at anvende Google Analytics, der fortæller dig hvordan folk opfører sig på din hjemmeside.

 

  1. Den gode PR og marketing

Som iværksætter må man nogen gange indse den hårde sandhed. Der er ingen forretning, hvis folk ikke kender til det. Det hænger lidt sammen med LinkedIn-eksemplet og hvordan din virksomhed ser ud udadtil. Et visitkort eller en kuglepen med dit firma på vil kunne gøre en stor forskel for dig. Derudover er der også de sociale medier og hvordan din virksomhed fremstår på dem. Overvej hvad du føler er vigtigst for dig der, og gå så ind og arbejd med det.

Uanset hvilken branche du bevæger dig indenfor burde punkterne her komme dig til gode. Det er som med et godt råd, der er mange anvendelsesmuligheder for det. Som sagt er dette ikke en ophidsende liste, men ingen iværksættere kan overleve iværksætte-junglen uden de rigtige redskaber.