Nu er der efterhånden ikke længe til jul. Føler du også at det næsten lige har været sommer, og at tiden suser afsted? Lige om lidt er året omme, og så går vi ind i et nyt år. Inden da har dog julen at glæde os til, og den kommer nærmere og nærmere. Dine børn glæder sig sikkert helt vildt. Måske kan du selv huske som barn, hvor meget julen fyldte og hvor spændt man var.

Nogle gange kan det føles som om at julemagien, der som barn føles så særlig, forsvinder lidt jo ældre, man bliver. Er det en følge af, at man bliver voksen, eller en følge af at vi lukker mere og mere i for barnet indeni os? Uanset hvad, så bør julen handle om at hygge sig med dem, man holder af. Derfor kan det i en stressende tid være en god ting at trække stikket og bare lave noget hyggeligt og sjovt med sine børn.

Tag børnene med til en hyggelig dag på julemarked

Hvis du mangler en god aktivitet at lave med børnene, så kan du tage dem med på julemarked. På julemarked er der ofte mange sjove aktiviteter før børn, og også for voksne. Du kan ofte finde et julemarked i København, og i de andre storbyer, hvis du bør tæt på byen. Hvis du ikke bor tæt på København eller en anden storby, er der ofte centre som har et julemarked eller Plantorama, hvis du bør nær sådan en.

Julehygge derhjemme med pynt og kager

En sjov aktivitet med børnene derhjemme kan også være at klippeklistre eller bagesmåkager. Hvis dine børn kan lide at være kreative, kan du lade dem udfolde deres kreative evner med finurlig julepynt og lækre småkager. Lær at lave julestjerner sammen, flet julehjertet og lav guirlander til at pynte hjemmet med.

Bag lækre småkager i alverdens former og med de bedste julesmage, og hyg jer med at dekorere i sjove farver og motiver. Med simpel glasur og sprøjteposer, kan man kreere fine små mønstre, strukturer og motiver på småkagerne, som både smager dejligt og ser flotte ud.