Uanset om han er vant til at leve i luksus, eller om han bare  har alt, hvad han lige umiddelbart har brug for og ikke har nogen ønsker, kan det være særdeles svært at finde en god gave til de mænd, der bare har alt. Ofte vil vi gerne sørge for at give en tankevækkende og unik gave, som han ikke har set før, særligt hvis det er en mand, som betyder meget for os. Herunder har vi derfor givet vores bedste bud på sjove og usædvanlige gaver, som passer perfekt til manden, der har alt:

 

Polaroid-kamera

Et polaroid-kamera er en perfekt gave til alle, også selvom det måske ikke står på deres ønskeliste. Dette kamera kan gemme minder på et øjeblik, og billederne kommer ud med det samme. Her har man mulighed for indstille kameraet, så man opnår lige præcis det udtryk, man gerne vil have – man kan eksempelvis indstille det til at se blødt ud eller have et gammeldags udtryk. Det er nemt for alle at bruge sådan et kamera, og alle kan nye at man har mulighed for at fange sjove situationer til fester eller hyggelige minder i hverdagen.

 

Tøj

Mænd kan altid bruge mere tøj end de har, også selvom de ikke selv har skrevet det på deres ønskeseddel. Det kan dog være svært at ramme lige præcis mandens stil, særligt hvis det er en, som man ikke kender særligt godt. Derfor er det vigtigt at købe tøjet et sted, hvor man kan bytte det, og ikke købe for vovet tøj. Det kunne f.eks. være Tommy Hilfiger eller Poul Iversen, da disse tøjmærker falder i langt de fleste mænds smag.

 

Oplevelsesgavekort

Man kan aldrig få for mange oplevelser, og netop derfor er det en genial gave til de mænd, der har alt. Det kan både købes af Smartbox eller Godream, og kan blandt andet indeholde en tur i biografen, et cafe besøg, en tur i luftballon eller en tur i spa. Prislejet er alt fra 150 til 10.000 kroner, og du kan derfor selv vælge, hvor mange penge du ønsker at bruge på gavemodtageren.

 

Velgørenhed

Hvis du virkelig mener, at manden har alt, så kan du i stedet vælge at donere et beløb til velgørenhed i hans navn. Du kan f.eks. give en køkkenhave til en afrikansk familie, som sikre familien varieret og sund kost, eller give nogle høns og en hane, som forbedrer hverdagen for de fattigste familier. Dette er en sjov og alternativ gave, som giver god samvittighed for både dig og gavemodtageren. Og ærligt: Er pengene ikke bedre givet ud til en fattig familie i nød, end nogle gamle sokker eller andet, som alligevel ikke vil blive brugt?