Sådan mand! Du er færdig med at studere, og har landet dig et rigtigt lækkert arbejde med en fornuftig hyre. Endelig har du penge mellem hænderne, og kan flytte til en ordentlig lejlighed. Slut med at klemme ting ind på 20m² – nu er det tid til at give den gas!

Så du har skaffet dig en stor lejlighed, eller måske endda et hus, og nu skal det bare fyldes op med godter. Køkkenet tager mor eller kæresten sig af, og stuen giver sig selv: ordentligt TV og stereo anlæg, plus en lækker lædersofa. Men hvad med resten af værelserne? Vi vil lade dig om, at uddelegere den opgave til andre. Du har nemlig vigtigere ting at tage dig til: indretning af drengerøvs hulen!

Hvis der er noget, en hårdtarbejdende mand har gjort sig fortjent til, er det et sted han kan trække sig væk fra omverdenen og slå sig løs som et barn igen. Vi har nok allesammen hørt det: Drenge bliver aldrig voksne, deres legetøj bliver bare dyrere. Og det er så rigtigt: vi elsker stadig at lege, og vi er ligeglade med hvad andre tænker om det. Hvis du mangler inspiration til at fylde rummet med, kommer det her:

 

Ting #1: Livsfarligt Spil med Kasteskyts!

Vi kan ikke få nok af farlige ting, og muligheden for at bevise vi er bedre end de andre! Derfor er en dartskive og en helt urealistisk stor mængde pile den helt rigtige vej at gå. Dit lokale værtshus har sikkert en dartskive, og du ville sikkert ønske du kunne ramme den selvom du har drukket et par liter øl. Ved at træne hjemme i hulen, er der en chance for det kan lade sig gøre. Selv hvis det fejler, er det altid sjov og ballade med gutterne. Det giver også alletiders mulighed for at hænge eks-kæresten eller chefen op på dartskiven, og komme af med lidt frustrationer den vej igennem.

 

Ting #2: Hooligans i Mini Format

Vi mænd elsker spil og udfordringer, så der skal da være plads til endnu et spil i hulen. Her foreslår vi noget, der virkelig lugter af mand: et bordfodbold. Det giver jer mulighed for at udleve jeres vilde fodbold-drømme, og råbe og skrige alt hvad I har lyst til uden at politiet bliver involveret. Selv folk der ikke er de store foldboldfans kan se det sjove i et spill Fussball, og det er altid et party hit.

 

Ting #3: Storskærm og Popcorn!

Hvem gider betale for biografbilletter, der efterhånden koster et par hundrede kroner, når man kan få samme oplevelse derhjemme? Så kan man have kolde bajere indenfor rækkevidde, og aldrig løbe tør for popcorn. Smid en projektor op i hulen, og du vil med sikkerhed blive samlingspunkt for gutterne mange gange i løbet af året. Det er perfekt til streaming af fodboldkampe, amerikansk fodbold og lignende. Det lægger også op til hyggelige dates, eller til en dag med tømmermænd hvor man bare gerne vil flade ud og se noget flimmer.