Er du netop flyttet i nyt hus eller lejlighed, og mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette dig i alle de tomme rum, eller har du boet i din nuværende bolig længe, men trænger simpelthen bare til noget fornyelse, så er det en rigtig god idé at læse med her. For her i artiklen finder du gode tips og forslag til, hvordan du kan få en eksklusiv og moderne boligindretning, som du ser i bladene, men uden at det behøver at vælte hele din økonomi. Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at læse videre! Her vil du kort og godt kunne læse om nogle gode råd til dit næste bolig – og indretningsprojekt.

Neutrale farver, personlighed, masser af plads

Det er blot nogle af nøgleordene til en vaskeægte nordisk stil, som vi alle kender det. De kan tolkes på forskellige måder, og det er kun godt, for så kan du sætte dit eget præg på det hele. Neutrale farver såsom grå og hvid er rigtig gode basefarver, som bør indgå i mange af dine møbler og farver på væggene. For når du har et godt basisfundament, kan du begynde at tilføje lidt mere sprælske farver, så de i stedet for at ”larme” i indretningen giver varme og en masse hygge. Du bør altid huske at give dit hjem en masse personlighed, så du ikke ender op med en neutral og almindelig bolig, som dine gæster ikke kan genkende dig i. Personlige elementer i form af eksempelvis souvenirs, loppefund, gamle tegninger og billeder, hjemmelavede ting, m.fl., har alle den effekt, at de giver en masse personlighed og viden om, den type der bor i boligen.

Plakater på udsalg

Det gælder om at huske at have noget på væggene, så det både giver en bedre akustik, men heller ikke fremstår koldt og bart. Man hænger ikke rigtigt malerier op på væggene længere, og i stedet har plakater for alvor gjort deres indtog. De er rigtig gode til at skabe en hyggelig og intim atmosfære, og så er de nemme at udskifte, når man har lyst til forandring. Der er rigtig god mulighed for at finde en masse lækre varianter, hvis du søger efter plakater på udsalg, så der kan du gøre nogle gode kup, hvis du gerne vil have noget flot og moderne op at hænge derhjemme. Plakater på udsalg finder du i rigtig mange webshops, men også i fysiske butikker, hvis du holder øje. Plakater på udsalg er således en rigtig god og effektiv måde at pifte din bolig op på, så den får et moderne og stilrent look.