Når jeg skal give dig råd omkring de bedste tricks til udsalg er det helt klart vigtigt at du køber mærker som du ved holder I længden, da vi alle ved at nogle tendenser kun er inde for en stund og andre er kommet for at blive. Det er et af mine vigtigste råd så du undgår fejlkøb.

Et andet råd er at man måske lige stopper op i 2 minutter og tænker over hvad man egentlig vil sætte det tøj man står med i butikken sammen med det der hænger hjemme i skabet. Ofte kommer man nemlig hjem og finder ud af at der ikke er noget hjemme i skabet der ser godt ud med det nye og derfor ender det med at det nye bare hænger i skabet med prismærket på, og det er bare surt.

Nå men for at komme tilbage til mærkerne vil jeg her liste et par stykker op så du ved hvad du skal gå efter.

New Balance.

Mærket New Balance er et af de mærker som du helt sikkert kan købe uden at overveje om det vil holde i længden, men det er selvfølgelig vigtigt at du også køber de modeller som du tænker vil holde i længden. For at give dig et fif i forhold til dette kan du trygt købe skjorter, poloer og sko, da disse er meget klassiske og stilede og bliver selvfølgelig ved med at være det.

G-star.

Mærket G-star startede med at være et mærke som var rettet meget mod mænd, men for at være helt ærlig synes jeg at de klarer sig bedre på kvindefronten i dag, hvor du med fordel kan købe kjoler, bukser, T-shirts, toppe, ja stort set det meste da tendenserne de kommer ud med er meget klassiske og derfor vil holde på den lange bane.

Just Junkies.

Mærket Just Junkies udbyder en super fed basic serie til både mænd og damer som er en god investering da det altid er godt at have en enkel T-shirt eller trøje liggende i skabet som man lige kan trække i og smide en læderjakke eller lignende uden over og så er du ”good to go”.

Just Junkies har derudover nogle super fede print T-shirts til mænd, som også vil holde modemæssigt de næste mange år ude i fremtiden.

Streetwear, sweatshirts og Adidas tøj.

Hvis der er noget der er moderne lige nu er det alt i afslapningstøj som også holder i hverdagen. Og her ser vi især tendensen med streetwear som vil sige alt hvad der ser lidt råt ud, dvs. afvaskede bukser med huller, fede print T-shirts, lækre skjorter som ikke kan se mere cool ud end med en strikket sweatshirt uden over og måske runde looket af med en cap. Ja du skal stort set tænke meget i hvad du ser på en professionel skateboard bane da det bestemt er denne trend der smitter af på moden.

Heraf kommer også Adidas tendensen som er inde for jeg ved ikke hvilken gang inden for de sidste par år. Her er det især den enkle Adidas buks der er inde, og det gælder både drenge og piger. Adidas designer derudover også nogle super fede caps som lige nu er utroligt populære blandt kvinder, så man kan altså sagtens se stilet ud selvom man har det lidt drengede look.

Ja det var så mine bedste tricks til at komme ud fra et udsalg uden at købe et eneste fejlkøb, og jeg vil så ønske dig held og lykke med shoppingen, og virkelig håbe at du tager mine råd til dig, for det er virkelig ikke noget værre end at have tøj hængende i skabet med prismærket på, tro mig jeg taler af erfaring!