Vi har åbnet op for et nyt årti og det er blevet tid til, at se på hvilke skæg trends der kommer til at have indflydelse i dette årti. Det seneste årti har revolutioneret skægindustrien med en stigning af efterspørgsel på skæg produkter. Lad os se hvilke trends der er værd at kigge på i 2020.

Den Lange

Det er ikke til at overse, at det lange skæg er en af de største skægtrends for tiden. Dette er uden tvivl grunden til at salget på skægolie har boomet over de seneste par år. Mænd er blevet bedre til at passe deres renlighed og der er bare ikke noget bedre end et stort flot rent skæg. Det er set som et rigtig mandeskæg, hvor jo længere jo bedre. Skægget kan findes på alle typer fra forretningsfolk til rockstjerner og er for enhver målgruppe. Det fejrer skægget og manden, bare husk at gøre det rent en gang i mellem.

Piraten

Selv om Johnny Depp ikke spiller rollen som Jack Sparrow mere, havde han en kæmpe indflydelse på skægverden.  Med et nærmest fuldskæg efterfulgt at et lang fipskæg, gjorde den halvfulde pirat det populært med fipskæg, noget vi ikke har set siden 90´erne. Om det er en god eller dårlig ting, må vi se, men fipskægget er tilbage.

Overskægget

Enhver hipster har brug for et godt overskæg. Overskægget må man sige har fået sit comeback, hvor flere kendte bruger det. Fra Justin Bieber til Henry Cavill er overskægget så småt ved at finde sin vej tilbage til toppen, men pas på der er stor forskel på hvordan folk ser ud med et. Så måske lige prøv det ad inden du rocker det i byen.

Gode værktøjer

Der er et hav af skægmaskiner i butikkerne, og det kan være svært at vælge. Derfor har vi sluttet artiklen af med de bedste mærker inden for skægtrimmer. Braun er et af de største mærker på markedet og levere høj kvalitet. Phillips har også taget markedet med stort især med deres Oneblade der er rigtig god til at forme skægget. Derudover er der Remington som også levere høje kvalitetsprodukter.