Aspirerende troldmænd, glæd jer! LEGO har udgivet en ny serie af Harry Potter-sæt med Harry Potter-tema, der bringer magien fra Hogwarts direkte ind i dit hjem. Fra Diagon Alley til Den Forbudte Skov er disse sæt fulde af fantastiske detaljer, der får dig til at føle, at du er trådt direkte ind i Harry Potters verden. Lad os udforske et par af disse spændende sæt og se, hvordan de kan skabe en medrivende oplevelse for enhver fan.

Dette sæt indeholder hele 1043 dele, der genskaber det ikoniske slot fra filmene. Det indeholder fire minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger, Hagrid og Argus Filch – samt ikoniske figurer som professor Dumbledore og professor Snape. Der medfølger også to uglefigurer, Hedwig og Scabbers, for at fuldende scenen. Højdepunktet er helt klart det indre af Hogwarts Slot, som har indviklede detaljer som f.eks. en vindeltrappe, der fører op til Dumbledores kontor eller ned til fangekælderen, hvor Umbridge sad i sin lyserøde stol!

Diagon Alley – Oplev alt det, som Diagon Alley har at byde på med dette sæt, der indeholder 878 dele. Du får syv minifigurer, herunder Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy og mange flere! Der er også masser af tilbehør som indkøbsposer og tryllestave til hver figur. Desuden er der en uglepoststation, hvor du kan sende dine breve af sted ligesom i bøgerne/filmene! Dette sæt leveres også med to murstensfigurer – en troldebankmand i Gringotts Wizarding Bank (komplet med sit eget pengeskab) og en stor drage på toppen af Gringotts indgangshallen (som faktisk kan åbnes!).

Forbidden Forest – Træd ind i den mystiske Forbidden Forest, hvor faren lurer bag hvert hjørne! Dette sæt med 759 dele indeholder fem minifigurer: Harry Potter i sit Quidditch-tøj sammen med Ron Weasley, Hermione Granger, Fang (den gigantiske vildsvinehund), Aragog (den gigantiske edderkop) plus en figur mere – Lord Voldemort selv! Sættet leveres også med to træer, der kan bygges, og som har bevægelige grene, der kan bruges til at skabe forskellige stillinger for Aragog eller Lord Voldemort, når han dukker op i slutspils-scenen. Og hvis du vil have endnu mere spænding? Placer en af de tre medfølgende ugler på toppen af et af de samme træer!

Uanset om du er på udkig efter noget kreativt sjov til dig selv eller leder efter en perfekt gave til din yndlingsfan – så kig ikke længere end til LEGO’s nyeste serie af Harry Potter lego tilbud. Med uendelige muligheder for sjov i legestuen eller blot for at samle dem sammen på en udstilling – disse sæt tilbyder noget særligt, som enhver fan vil elske. Så tag dit første skridt ind i denne magiske verden ved at få fat i et i dag – det vil helt sikkert give dig time efter time med glæde og underholdning!