Verdens sundeste is der smager som en drøm

jordbaeris
500g Skyr, 500g frodsne jorbær og 100g sukrin er det eneste du skal bruge.

Denne is har mindre en 50 kcal pr. 100g og er stopfyldt med vitaminer og proteiner.
Tag 500g frosne jordbær (eller en anden bær) og blendt dem. Bland dem sammen med 500g skyr (levevis er min fortrukne til is) og fyld 100g sukrin i. Prop den i fryseren og rør rundt i den en gang imellem. Det tager ca. 3-4 timer før den har perfekt. Dette er toppen af toppen når vi snakker sunde desserter der smager fantastisk. Spis så meget du vil!

Raw food Brownie

rawfood-brownie

Du behøver ikke besøge Kringlexpressen for at få en lækker brownie. Den er nem, hurtig og smager fantastisk. 10 dadler, 2 dl paranødder, 2 dl kokosolie og 2 dl kakaopulver er hvad du skal bruge.

Læg 10 dadler i blød en time (Kan du ikke vente kan du tilsætte en lille smugle vand til “dejen” sidst i stedet)
Hak paranødder og bland dem sammen med kokosolien. Blendt de 10 dadler og bland det hele sammen med rå kakaopulver. Form dejen som en kage. Du kan eventuelt komme noget kokosmel på toppen som pynt. Kagen er fyldt med sunde fedtstoffer. Den er forholdsvis kalorietung, men den mætter tilgengælg meget meget mere end en normal kage.
Se flere sunde “kage opskrifter” her.

Bananpandekager med kokos

kokos-pandekager
Banan, æg og kokosmel er det eneste du skal bruge.
Mos 3 store modne bananer. 6 æg og 8 cl kokosmel.
Mix det hele og steg dem med en smule kokosolie.

Nødde Cookies

cookies

Pisk en æggehvide, tilsæt 80 sukrin og 100g hakkede hasselnødder.
Varm dem i oven i 25-30 minutter på 150 grader.

Vaniljeskyr med bær

skyr

Denne giver sig selv. Tag noget skyr. Personligt vælger jeg vaniljeskyr fra Cheasy. Men det kan være hvilken somhelst hvor der ikke er tilsat sukker. Tag nogle bær. Eventuelt fra frost og drys ovenpå. Færdig!
Bonus point: Vil du have den ekstra god kan du tage et æg og bland lidt skyr i plus en teske kanal og et par minutter på panden. Så har du en super sund pandekage som du kan bruge som bund.