tapethuset.dk kan du finde inspiration til boligindretning. Tapethuset har et stort udvalg af tapeter, der er velegnet til enhver bolig. Du kan finde alt fra enkle og neutrale tapeter til mere farverige og mønstrede tapeter. Tapethuset har også et stort udvalg af tapeter til børneværelser, så du kan finde det helt perfekte tapet til dit barns værelse. Derudover kan du også finde inspiration til andre elementer af boligindretning hos Tapethuset. Du kan få inspiration til gardiner, gulvtæpper, puder og meget andet. Tapethuset har et stort udvalg af produkter, så du kan indrette dit hjem ligesom du vil have det. Vælg det tapet der passer bedst til dig og din bolig i denne mini guide.

Sådan vælger du det rigtige tapet

Hvis du vil have et tapet, der er enkelt i udtrykket, kan du vælge et hvidt tapet. Det er et klassisk valg, der er velegnet til alle værelser. Du kan også vælge et tapet med et lyst mønster, der ikke står så kraftigt frem. Mørkere tapeter kan være velegnede til soveværelser og stuer. De mørke tapeter er gode, hvis du vil have en bolig med en rolig og afslappet stemning.

Overvej hvor du vil have tapet

Du bør også tænke over, hvor i rummet du vil have tapetet. Du kan eksempelvis vælge at sætte tapetet op langs væggen. Det kan være flot, hvis du har en væg, der skiller sig ud fra de andre vægge i rummet eller det kan være en væg der er lidt buet. Du kan også vælge at sætte tapetet op midt på væggen. Det kan være en god idé, hvis du ønsker at skille værelset op i to.

Tapet til børneværelset

Hvis du skal finde tapet til børneværelset, er det vigtigt at finde det helt rigtige. Tapetet skal gerne være farverigt og mønstret, da det kan gøre værelset mere interessant for børn. Du kan med fordel vælge et tapet, der har et mønster, som børnene er interesserede i. Det kan eksempelvis være et mønster med flyvemaskiner, der kan fange børnenes interesse.

Opsummering

Når du skal vælge tapet er det vigtigt at tænke over hvilket udtryk du prøver at skabe i rummet. Det er også vigtigt at tænke over, hvor meget fokus du vil have der skal være og hvordan lyset falder ind. På tapethuset.dk er der en masse muligheder for at finde det rigtige tapet for dig.