Er du ligesom de fleste andre danskere og går derfor meget op i alt, hvad der hedder bolig og indretning, så bør du helt sikkert læse med her. Det kan nemlig være rigtig forvirrende og til tider overvældende at skulle følge med i, hvad der rør sig, for det er ting, der ændrer sig konstant. Og derudover kan det snildt koste spidsen af en jetjæger, hvis du hele tiden skal holde dit hjem opdateret på de nyeste tendenser. Vil du også gerne være med på moden, hvad bolig og interiør angår, kan dette helt sikkert godt lade sig gøre uden, at du behøver at tømme bankkontoen og få dårlig samvittighed. Der findes nemlig nogle få enkle steps, der gør det muligt for dig at indrette dig på en super fed og moderne facon, som kræver minimal vedligeholdelse, og som – bedst af alt – ikke koster alverden.

En masse små ting eller én stor gør forskellen

Du kan både vælge at gøre en masse små ting i dit hjem, som helt sikkert vil gøre en kæmpe forskel i indretningen, men har du ikke tid eller fantasi til en masse forskelligt, så kan du også ”bare” gøre dig umage med én stor og på den måde se, hvordan dit hjem forandrer sig for øjnene af dig.
Plakater på tilbud er et rigtig godt sted at starte, for plakater på tilbud kan gøre utrolig meget for din bolig. Plakater på tilbud pynter utrolig meget på væggene, og så er plakater på tilbud tilmeld også rigtig venlig over for din økonomi.
Har du god tid i weekenderne, kan du bruge nogle timer og eftermiddage på diverse loppemarkeder rundt omkring. Her kan du gør dig nogle rigtig gode kup, hvis du har overtalelsesevnerne i orden.

En af de helt store hits lige nu er kæmpe bogreoler, som går i ét med væggen. Og helst i hvid, så den kommer til at virke let og integreret i resten af hjemmet. Fyld den ud med bøger – naturligvis – men også en masse skønne minder, vaser, skåle, keramik, og andre effekter.
Og nu vi er ved vægge, kan du også med fordel overveje, hvorvidt det ville være en fed idé at skabe en ”rå” væg i stedet for de almindelige hvidmalede. Det rå udtryk kan være i form af en stærk farve eller en afpudset en af slagsen, så man kan se de oprindelige mursten.

Trænger du til noget farve i dit hjem, vil det være rigtig godt eksempelvis at købe en sofa i en flot og iøjnefaldende pangfarve. På den måde skaber du en flot kontrast til de resterende farver, men uden at det bliver for meget.