Jeg har i noget tid døjet med noget med nakken, ved at være øm, og generelt træls når man bare gerne vil slappe af, men man føler sig anspændt. Snakkede med en veninde om det, som jeg vidste, havde samme problem. Hun anbefalede mig at gå ned til Thomsen nede i midt byen i Randers. Hun fortalte, at det kunne de bare og efter få behandlinger, og nogle øvelser var hendes nakke så god som ny.

Fysioterapi på egen krop

Så det besluttede jeg for at prøve Thomsen Fysioterapi og Osteopati, og hold da op hun havde ret! Blev taget så godt imod af fysioterapeuten, han virkede så professionel. Kom ind og blev undersøgt ved skulderen, og fik stillet en skulderdiagnose, hvor det sad i skulderen. Fik nogle øvelser, som jeg også bare kunne lave der hjemme, som blev sværere og svære efter min skulder blev stærkere, og jeg kunne holde til mere, og det virkede ikke til at fysioterapeuten prøvede at trække det i lang drag eller noget.

Et niveau til alle

Hvis nogle af øvelserne var for svære, eller jeg ikke helt kunne finde ud af dem, var han god til at finde alternative øvelser, men også sådan øvelserne var lidt sjove, eller i hvert fald ikke så kedelige som man kunne forestille sig. Han gav også gode råd, så jeg faktisk fik de forskellige øvelser lavet. Dette er ofte en hindring, grundet dagligt tidspres og underskud, når man kommer træt hjem fra arbejde. Det sidste forslag om at jeg kunne stå lidt tidligere op, lave øvelserne og så springe kaffen over var noget den kære fysioterapeut alligevel ikke kunne få mig til.

Fysioterapi virker det på sigt?

Virker det fysioterapi eller kommer det hurtig igen? Jeg kan jo kun tale på vejene af mig selv, men jeg synes fysioterapi virker for fik også nogle gode øvelser med hjem som jeg faktisk stadig laver, for at holde det væk og forebygge at det ikke kommer igen. Plus at da jeg var derinde gennemgik vi hvordan jeg skulle sidde – mener de kaldte det ergonomi -, og eftersom jeg husker det nogenlunde, har i hvert fald ikke mærket noget til siden hænd jeg holdte med forløbet, det er alligevel ved at være 1 ½ måned siden, og ved min veninde heller ikke døjer med det længere. Så vi begge anbefaler at prøve fysioterapi hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati i Randers.