De fleste danskere er efterhånden bekendte med begreberne Black Friday og Cyber Monday. Men for dem, der ikke er, kan vi lige tage forklaringen igen. Som du nok kan høre af navnene stammer begreberne fra den engelsksprogede verden, nærmere bestemt USA. Som så meget andet har disse to store indkøbsdage dog nu bredt sig til resten af verden, heriblandt Danmark.

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, der i USA bliver fejret i slutningen af november hvert år. Cyber Monday er den følgende mandag. Begge dage falder altså i slutningen af november og altid de samme dage i hele verden.

På Black Friday sætter butikkerne deres varer til salg til en meget reduceret pris. Til Cyber Monday gør de det samme, det sker bare på nettet i stedet. På Black Friday er det typisk de store kæder, der sætter tøj, sko, elektronik og meget andet ned til meget lave priser. Til Cyber Monday er det ofte de mindre butikker, der har gode tilbud på nettet. Alt efter hvilke butikker du kigger efter tøj, er det derfor en god ide at holde øje begge dage.

God mulighed for at købe tøj i julegave på Black Friday og Cyber Monday

Som nævnt falder begge dage altid i slutningen af november. Det giver dig en god mulighed for at købe tøj til dig selv. Men det er også en god mulighed for at købe tøj i julegave til andre. Det kan være til din familie, dine venner eller andre, som du gerne vil glæde med noget lækkert tøj. De behøver jo ikke at vide, at du har købt det til spotpris. Det kan du jo vælge at holde for dig selv.

For tøj købt Black Friday og Cyber Monday gælder de samme bytteregler som for tøj købt alle andre dage. Du behøver derfor ikke at være bange for, at det ikke kan byttes. Det vil det helt sikkert kunne.

Man siger ofte, at på Black Friday er det nemmest at finde gode tilbud på elektronik, mens det på Cyber Monday er nemmest at finde store rabatter på tøj. Det er rigtigt et stykke af vejen. Der er dog også mange tøjbutikker, der holder længe åbent, og som har nogle virkelig gode tilbud på Black Friday. Det er derfor en regel med undtagelser.

Mange forskellige typer tøj til salg på Black Friday og Cyber Monday

Du kan typisk købe mange forskellige typer af tøj på Black Friday og Cyber Monday. Det behøver ikke kun at være hverdagstøj. Der er også mange andre typer af tøj, du kan finde gode tilbud på. Det kan for eksempel være sportstøj eller friluftstøj. Hvis du godt kan lide at træne, har du helt sikkert brug for det rigtige udstyr til det. Det er derfor en god ide at holde øje med, om der er tilbud på noget godt sportstøj Black Friday og Cyber Monday. Det kan være løbebukser, sportsbh’er eller lignende, som du står og mangler.

Hvis du godt kan lide at vandre eller opholde dig i naturen, ved du også, hvor vigtigt det er at have det rigtige tøj til det. Men det rigtige tøj koster også mange penge. Det er derfor værd at se på de tilbud, der er. Det kan for eksempel være på bukser, der hurtigt kan tørre. Når du er ude at vandre, kan vejret hurtigt skifte. Hvis dine bukser er for lang tid om at tørre, bliver dine ben kolde. Det kan gøre, at du er nødt til at vende om og dermed ikke kan gennemføre din vandretur. Det vil være rigtig ærgerligt bare på grund af et par bukser.