Som hos så mange andre, er kendte mennesker også en gang imellem ramt af det faktum at tage på i vægt. Det kan være alderen sætter sig stille og rolig, man kan få en travlere hverdag, hvor træningen bliver nedprioriteret eller man mad/drikke indtaget bliver stille og roligt forøget – eller en hurtig kraftig øgning. Derfor vil vi herunder give eksempler på tidligere hollywood skuespillere der tidligere har været slanke, der nu skal handle i Big Boy tøj butikker.

Alec Baldwin

alec

Alexander Baldwin, også bare kaldet Alec er den ældste af de fire kendte skuespiller baldwin brødre. Den i dag 57 årige skuespiller, var i sine unge dage i god trimmet form, som kan ses på billedet til venstre. Alec Baldwin har være aktiv skuespiller siden 1980, og har siden brystet sig af mange store filmtitler, og også en del kg på kroppen. Han er selvfølgelig også blevet en del ældre, siden sine velmagtdage i træningscentret, men efter alt er han en af hollywood skuespillere der har ændret en del på kropsformen over årene.

Eksempler på film Baldwin har deltaget i: Notting Hill, Pearl Harbour, Fun with Dick and Jane og The Cooler.

Gerard Butler

butler

Gerard Butler, der er kendt som den veltrænede Leonidas, kongen af Sparta fra filmen 300 kunne efter filmen ikke rigtig holde det veltrænede look. En skam synes vi, da billedet til venstre fremviser en rigtig fed fysik og måske kunne have fortsat hans skuespil karriere, med flere bar overkrops film. Butler er i dag blevet 45 år og er fra Pairsley i Scotland. Han har været aktiv på skuespilscenen siden 1997 hvor han fik debut i filmen Mrs. Brown. Derudover har Butler også deltaget i en James Bond film, nemlig Tomorrow Never Dies fra 1997.

Eksempler på film Gerard Butler har deltaget i: 300, Tomorrow Never Dies, P.S. I love you og The bounty hunter.

John Travolta

john

Vores alle sammen Danny Zuko fra den velkendte musical Grease har gennem årene lagt sig lidt ud, samenlignet med den krop han kom frem på som skuespiller. John Travolta har selvfølgelig også lagt lidt år på bagen og som selvfølgelig også har en del at sige. John var i sine unge dage en godt skåret mand, der tydeligvis brugte en del timer i træningslokalet, noget der ser ud til at være byttet ud med chokoladebarer og cola i dag, desværre for alle der er tilhænger af et hakket look.

John er i dag blevet 61 år – og er født i New Jersey i USA.

Eksempler på film Travolta har deltaget i: Saturday Night Fever, Grease, Pulp Fiction og Face/Off.

Matt Damon

matt

Matt Damon’s kropslige udvikling er gået den forkerte vej, hvis man er til det slanke hakkede look og ikke til den nu omtalte dadbod, som billedet til højre mest af alt ligner. Den i dag 44 årige skuespiller, som er fra Massachucetts i USA og er mest af alt kendt fra sine roller i Bourne filmene, hvor han er en sej actionhelt. Damon har været aktiv skuespiller siden år 1988, og som set på billederne har hans krop taget lidt forskellige udformninger i den tid, han har været aktiv på lærredet.

Eksempler på film Matt Damon har deltaget i: Bourne serien, Saving Private Ryan, The Talented Mr. Ripley og Interstellar.

Russel Crowe

Crow

Den tidligere meget fitte Gladiator skuespiller Russell Crowe, har efter kroppens storhedstid også lagt sig lidt ud. Den i dag 51 årig New Zealander havde en rigtig flot fysik i Gladiator, men den film ligger helt tilbage fra år 2000, og kroppen har taget en lidt anderledes form siden da. Han har været aktiv skuespiller siden 1985 og vægtpilen har bevæget sig en smule frem og tilbage siden da.

Eksempler på film Crowe har deltaget i: Gladiator, Robin Hood, Man of Steel og Cinderella man.