I Danmark er gør-det-selv-folket en voksende befolkningsgruppe, der ivrigt besøger byggemarkederne i weekenderne. De er også storforbrugere af DIY-film på nettet. Her lærer de alle tricksene, når de skal til at kaste sig ud i nye, krævende projekter. Dette folkefærd findes i flere stadier. Der er de helt nye spirer, som endnu ikke er kommet meget længere end til at sætte sine egne tapeter op, og så er der de rigtigt garvede, som selv laver tilbygninger på deres huse og skifter elementer i køkkenet uden problemer. Jo mere, man har lavet, desto dygtigere bliver man.

Hører man til dem, der selv bygger til, så er isolering ikke til at komme uden om. Jo bedre isolering, desto lavere varmeregning, som man siger. Det ved den garvede gør-det-selv-person alt om. Man ved godt, hvad batts er, og hvad formstykke betyder, og man kender helt sikkert alt til, hvad man bruger en fugestrimmel til. Det er nemt at finde hjælp til at forstå disse begreber, hvis man googler dem på nettet. Man kan hurtigt blive en ren nørd på området, og det gør selvfølgelig, at man ender ud med en tilbygning, der, på alle måder, er optimalt isoleret.

Gulvet i kælderen

Den garvede gør-det-selv-person er sikkert heller ikke bleg for at kaste sig ud i et projekt med at lægge isolering i kældergulvet. Her har Leca nogle fantastiske produkter, som ikke en gang er særligt svære at bruge. Her kan de fleste være med, hvis blot de har researchet lidt på forhånd. Det er ikke så svært, som man skulle tro at gøre det selv. Det kræver blot lidt nysgerrighed, noget godt værktøj og så et byggemarked, der har de varer men skal bruge.

Find det hele hos STARK

På stark.dk finder man let alt det, man skal bruge till sit projekt. Denne webshop er onlinedelen af byggemarkedskæden STARK, som har fysiske butikker spredt ud over hele det danske land.  I webshoppen kan man finde isolering i mange forskellige udgave og fra flere forskellige leverandører. Det er let at finde rundt her, og man bliver aldrig træt i benene.