Når du kigger på bankkontoen og det går op for dig, at det har været en lidt vildere måned end du havde regnet med og december måned faktisk venter lige rundt om hjørnet. Du er gået i tænkeboks og prøver ihærdigt at få et overblik over det egentlig ikke eksisterende budget. Hvordan får du dine penge til at række til alle familiemedlemmernes julegaver, så der forhåbentlig kan ligge andet end boksershorts og strømper under træet.

Det er tanken der tæller

Ja det er som regel tanken der tæller og der findes ikke noget bedre end at få en julegave, som er lavet med kærlighed. Men ærligt talt, hvem prøver vi at narre? – Du er voksen, myndig og har din helt egen økonomi og selvom du køber bokseshort i store mængder i mens du har hjertet på helt rette sted, så er det de færreste der sætter pris på 10 par boksershorts og 20 par sokker – I hvert fald, hvis din kreativitet ikke har rakt længere end til, at den gave både tilegnes mormor, morfar, mor og onkel. Du kan se det for dig, store øjne rundt om dig, fordi alle pakker gaver op, som er magen til hinanden, kun fordi du har brugt alt for mange penge på dig selv. Måske er der ingen der siger noget, men det er tydeligt, hvad folk tænker, med julegaver bør man nok være lidt mere kreativ.

Fortvivl ikke

Ingen problemer er så store, at de ikke er godt for noget. November måned er rent faktisk en god måned. November gemmer på mange gode muligheder, for at købe julegaver på tilbud. Sidst i november måned falder Black Friday og Cyber Monday, de falder på et godt sted og du vil uden problemer have gode muligheder for at finde de helt rigtige tilbud. Black Friday og Cyber Monday er dog ikke de eneste muligheder du har. Det allerstørste shoppingfænomen fra Kina har fundet sin vej til Danmark. Singles Day fænomenet er endnu ikke særligt kendt herhjemme, men det spås en fremragende fremtid som man håber bliver ligeså stor som især Black Friday.

Køb dine gaver på nettet

Der findes rigtig mange fordele, ved at handle julegaver og andre gaver på nettet. En af de helt store fordele er at du undgår diverse impulskøb, hvis du har tendens til at bruge penge på noget, som du i virkeligheden ikke har brug for. På nettet er der større chance for, at du kun ser på de varer, som du skal handle og ikke bliver forstyrret af alt mulig andet. Når du handler online, er der også et krav om, at du som udgangspunkt skal have 14 dages fortrydelsesret, som du ikke har krav på i en fysisk butik. Endvidere sparrer du formentlig en masse tid og undgår at skulle stå i kø. Hvis du ønsker at handle på udenlandske webshops på Singles’ Day, så er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på, at der kan være andre regler som gælder her, i forbindelse med reklamationsret og eventuel pålagte gebyrer som told og moms.