Når man går i tøj der sidder godt på én, kan man se både klogere og slankere ud, og generelt have bedre selvtillid. Det kan dog være svært, hvis man fra naturens side er blevet givet et par stænger der virker flere kilometer lange. Uanset om jeg skulle til Bryllup eller ud at spille Paintball, så var det nærmest umuligt at finde bukser der var lange nok.

Det er heldigvis blevet bedre siden dengang. Flere specialbutikker med fokus på høje mænd er åbnet op i Danmark, og man kan nogle gange være heldig at den normale tøjbutik har et par Bukser til høje mænd. Moden har efterhånden fået øjnene op for, at der er et marked for at designe tøj til den den store og/eller høje mand.

Vi skal ikke mange år tilbage, før den eneste reele mulighed for mænd der var større end gennemsnittet var, at få deres tøj syet af skræddere og specialbutikker. Dette var en nødvendighed, især hvis manden havde brug for at få tøj, der matchede hans plads i samfundet og var i overensstemmelse med tidens trends.

Men selv om tøj til store og høje mænd er let tilgængeligt i dag, er det stadig vigtigt at du er opmærksom på, hvad der ser godt ud på dig. Den vigtigste faktor at huske på, når du køber tøj til dig selv er, at tøjet du køber skal få dig til at føle dig godt tilpas og se stilfuld ud. Her er nogle generelle tips til hvordan du gør det bedst muligt.

Mål dig selv

Hold op med bare at tage et kig på tøjet for at vurdere om det passer dig eller ej. På den måde ender du sandsynligvis med at købe noget, der er 2-3 størrelser større end din faktiske kropsstørrelse. Endnu værre er det, hvis du ender med noget, der er for småt eller stramt til din smag. Det kan hurtigt betale sig at få foretaget målinger af bryst, talje, nakke og ærmer. Skriv dem ned på telefonen eller et andet sted, hvor du ved du altid har dem på dig. Efterhånden som du tager på eller taber dig, bør du desuden sørge for at holde tallene opdateret. Den største fordel ved at kende dine mål er, at næste gang du handler, vil du vide præcis, hvilken sektion du skal gå efter, og hvilke størrelser du skal finde. Derefter kan du indsnævre dine muligheder i størrelser, farver og design, der passer til tidens mode. Du sparer dig selv meget tid og gør din oplevelse meget mere fornøjelig.

Rigtig Pasform

Det er almindeligt for store mænd at tro at løstsiddende tøj hjælper med at dække de lidt større aspekter af deres krop. Men de fleste ender med at købe ekstremt løst tøj, der får dem til at se endnu større ud, end de rent faktisk er. På den anden side tiltrækker meget stramt tøj sig let opmærksomhed til de store områder. Det kan altså virke som om, man ikke kan gøre noget rigtigt. Der er dog en gylden mellemvej – det er at købe tøj med dine mål i tankerne, og at købe tøj, der hverken er for stort eller småt.

Tiger Of Sweden er noget du bør overveje