Skal du til en indflytterfest inden længe, eller bare på visit for at se den nye bolig, så er det ganske normalt, at man har en lille gave med. Man ser ofte forældre og venner give en lille ting, når de unge mennesker flytter hjemmefra for første gang. Det er nemlig noget lidt specielt, når man for første gang skal bo i sin helt egen bolig, uanset om det er et enkelt værelse, en lejlighed eller et hus.

Men hvad skal man så give de unge mennesker i indflyttergave, og hvor dyr skal gaven være? Det kan være svært at finde på en gaveidé, for man ved nødvendigvis ikke, om personen mangler en gryde, salt og peber eller noget helt tredje. Derfor vil du her blive præsenteret for 3 idéer til, hvad du kan købe til en førstegangsflytter.

  1. Evighedsbuket

Evighedsbuketter er meget populære lige for tiden og det med god grund, for de tørrede blomster er virkelig fine at have til at stå i boligen. Evighedsbuketter er en buket med forskellige slags tørrede blomster, som kan variere meget i størrelse og farve. Nogle vil gerne have lidt spræl på farverne, og vælger derfor at købe tørrede blomster, som er indfarvet. Andre kan bedre lide det naurlige look, og har derfor tørrede blomster i deres naturlige brune nuancer. En evighedsbuket kan variere i størrelse og dermed også i pris, og du kan derfor tilpasse buketten til dit gavebudget.

  • København plakat

En København plakat er et oplagt valg til den person, som lige er flyttet til København, eller til personen som er født og opvokset i byen, men nu er flyttet fra storbyen. En København plakat er både flot og moderne, og med sit minimalistiske udtryk passer den ind i alle hjem. En København plakat viser København set fra fugleperspektiv, og minder i høj grad om et traditionelt bykort. Gå på opdagelse i København plakatens mange streger og linjer og find ud af, om I kender byens gader og stræder, så godt som I tror. En København plakat er perfekt til at bringe personlighed og hygge ind i boligen, og så pynter den flot på væggen. Her kan du også tilpasse gaven, så den passer til dit gavebudget. København plakaten kommer nemlig i flere størrelser, og jo større den er, des højere er prisen. Du fuldender gaven ved at købe en flot ramme til København plakaten, og både plakat og ramme kan købes på Plakatdyr.dk. Her finder du også et stort udvalg af andre byplakater, hvis en København plakat ikke er den rette.

  • Håndlavet nøglering

En håndlavet nøglering er en oplagt gaveidé til en førstegangsflytter. Udover at være en meget symbolsk gave, så er den også både flot og praktisk. En nøglering er i virkeligheden en uundværlig ting, og har modtageren allerede en, så vil de helt sikkert skifte den ud, når de ser hvor flot en håndlavet nøglering er. Nøgleringen er lavet i læder, og så kan man få trykt navn på. En rigtig fin og personlig indflyttergave, og til en rimelig pris.