Jeg ELSKER at shoppe! Det virker som den perfekte løsning til hvad som helst. Sur og tvær? Shopping gør mig i godt humør igen. Træt og ugidelig? En tur ned af strøget og jeg føler jeg kan flyve! Glad og smilende? Shopping gør det endnu bedre!

Det lyder nok nærmest som om jeg er afhængig, og det er jeg nok også til en vis grad. Jeg er klar til at stemple mig selv som lidt af en shop-a-holic. Det er dog ikke et problem for mig – jeg bruger ikke flere penge end jeg har, og jeg får ikke ligefrem abstinenser hvis jeg ikke har mulighed for at shoppe et stykke tid. Det er bare noget jeg kan gøre, for at skrue lidt op for humøret i løbet af en dag. Jeg behøver ikke engang at købe noget – bare det, at være ude og kigge på vinduerne giver mig et kick. Jeg elsker at prøve tingene på, da jeg nærmest forsvinder ind i et andet univers: den smukke kjole gør mig til en prinsesse i et par minutter, og den mange-farvede t-shirt giver mig følelsen af at være inkarneret hippie der sidder rundt om bålet og snakker om meningen med livet. For mig er shopping en mulighed for at udleve drømme, og sætte noget farve på hverdagen.

For to måneder siden var jeg i et biluheld. Alle slap heldigvis væk fra det i live, og det kan jeg kun prise mig lykkelig over. Det rystede mig dog meget, at være så tæt på døden. Jeg endte med et brækket ben og nogle knubs, der låste mig til lejligheden. Jeg tror aldrig jeg har haft ligeså meget brug for shopping som efter sådan en omgang – og så kunne jeg ikke engang komme udenfor!

 

Så jeg måtte lede efter mit kick et andet sted. Frem med laptoppen og så ellers i gang med at kigge online. Jeg var overrasket over, hvor stort udvalget er. Der er hundredevis af dameure online, og aldrig har jeg set så mange smykker til kvinder samlet ét sted. Det gav et helt rush i sig selv, at se så mange muligheder. Lige hvad jeg havde brug for!

 

Det er lidt underligt ikke at kunne prøve tingene på. Jeg fandt dog en lidt alternativ løsning – jeg fandt farveprinteren frem, og printede ure og smykker ud! Jeg fik forstørret dem op i en nogenlunde rigtig størrelse, og kunne så sidde i soveværelset og prøve dem på. Det er ikke helt det samme, men mængden af muligheder gør helt sikkert op for det. Når jeg engang er på benene igen, skal jeg helt sikkert ud i de rigtige butikker, men jeg kommer også til at kigge online.

Start dit kick på Justsocks.dk – Billige strømper