God mad smager endnu bedre, hvis man får et godt glas rødvin til. De to ting kan gensidigt berige hinanden og fremhæve de bedste sider ved hinanden. Mange mennesker i Danmark drikker rødvin til maden hver aften. Det er en daglig forkælelse, der giver ro og glæde ved dagens sidste måltid. Hvis man prøver lidt forskellig vin, så vil man hurtigt opdage at de ikke smager ens, og heller ikke har den samme påvirkning på smagen af den gode mad.

En Carbernet Sauvignon smager ikke på samme måde som en Ripasso. Det skyldes flere ting. For det første er vinene fremstillet af forskellige druesorter. Men der ud over spiller vejr og klima også ind på hvordan smagen i de enkelte druer udvikler sig. Endelig spiller lagring og forskellige metoder ind. Det kan hurtigt gå hen og blive nørdet, og det bliver det også for mange, der begynder at interessere sig for vin. Men nyd forskellene og lad dig overraske af det, din gane og næse oplever.

Amaronens lillebror

Ripasso er italiensk vin, når det er bedst. Ripasso er fremstillet på lidt den samme måde, og det giver en vin med masser af smag og duft. Når man vender en Ripasso  i munden vil man opleve hvordan en masse smagsnuancer folder sig ud i noget, der kunne minde om en eksplosion. Ikke så kraftig som Amaronen, men stadig en vin, der gør stort indtryk. Det er en vin, der passer godt til risotto og andre robuste retter. Hvis man kan lide italiensk vin, skal man give sig selv fornøjelsen at opleve Ripasso.

Find Ripasso på nettet

Webshoppen supervin.dk er online-delen af Jyllands største vinbutik. Her finder man et udvalg af vine, som ikke findes lige ret mange steder i Danmark. Og her finder man også et flot udvalg af de skønne Ripasso-vine. Gå på opdagelse i sortimentet og lad dig friste. Der er købt ind i store partier, så priserne er helt i bund, også på de kostbare vine. Der er yderligere rabat, hvis man køber stort ind. Har du brug for hjælp eller et godt råd, så skriv endelig.