Lotte Breholdt er en ung kvinde på 24 år, der helt fra barnsben af, har haft en interesse for biler. Det hele startede fordi hendes far var god til at bakke hende op, når det kom til at prøve den ene hobby af efter den anden. Hun prøvede alt fra karate til puslespil – og til sidst, var det altså biler, der fangede og fastholdt hendes interesse. Det er ikke alle der er lige heldige på det punkt. Hvis Lottes far havde været den mere gammeldags type, der har sin egen mening om hvad man skal lave i sin fritid, så var Lotte nok aldrig kommet til at beskæftige sig med biler. Det ville kræve at hendes far på en eller anden måde selv var kommet til at beskæftige sig med biler, eller han havde hørt godt om det. Men Lottes far var åben overfor alt, hvad Lotte kom med, af potentielle hobbier. Det er hun han evigt taknemmelig for: havde hun ikke haft muligheden for at prøve forskellige ting af, er det svært at vide, hvordan hendes liv havde set ud i dag.

Grundet den store interesse for biler, i en tidlig alder, har Lotte udviklet et helt særligt talent når det kommer til biler. Ikke bare ved hun, at man kan køre langt på literen i en Renault Clio – hun ved også, at du skal hoppe online for at købe bil, eksempelvis hos Biler fra Bjarne Nielsen. Det hele startede stille og roligt, hvor hun bare læse op på biler helt generelt. Det var en interesse der hurtigt tog fart, og hun begyndte at læse op på alt hvad der vedrørte køretøjer: både det overfladiske, og helt i dybden. Hendes evne til at overskue og bearbejde stort set alle emner indenfor biler, må nødvendigvis være fordi, hun startede i så tidlig en alder. De fleste mennesker der beskæftiger sig med biler, er på en eller anden vis specialiserede: de er dykket dybt ned i et specifikt under-emne. Lotte har et overblik, som ingen andre: du kan spørge hende om stort selv hvad som helst, der har med biler og gøre, og hun vil kunne give et imponerende svar.

Hvis du selv har børn, så tag at være åben overfor alle muligheder, når det kommer til hobbier og andre fritidsbeskæftigelser. Det er mindst ligeså vigtigt, at give barnet mulighed for at vælge hvad de laver i deres fritid, som at give dem fri mulighed for at vælge uddannelse. I dagens Danmark er vi ikke længere begrænset i, hvad vi kan gøre. Det er lige meget hvad din egen baggrund er, eller hvor mange penge du tjener: enhver hobby kan udføres på et eller andet plan, og det er gratis at studere, hvis der er et emne der passer til.