Størrelsen og omfanget af din messestand er stort set dikteret af dit budget. Hvis penge ikke er noget problem, kan sådan en stand have store bannere, masser af møbler og masser af iøjnefaldende skærme. Det betyder dog ikke, at en messestand lavet med et mindre budgetter nødvendigvis er kedelig eller intetsigende. Langt fra. Der er mange måder, at få stande til at se unikke og tiltalende ud, uanset hvor stort eller småt budgettet er.

Når det kommer til design, udsmykning og pæne udstillingsstande, er der mange muligheder. Produkter varierer i størrelse, kvalitet og pris, men frem for alt er nøglefaktoren at identificere de valgmuligheder, der passer til din virksomhed, og som kan få mest muligt ud af dit udstillings-rum eller plads. Pop up bannere er små og billige, og de er generelt effektive til at få en besked kommunikeret ud til de besøgende, samtidig med at farverne og det visuelle kan tilføje interesse til et stort rum. Større bannere er en anden løsning, og kan skabe en fuld kulisse til udstillingsstativer, hvilket giver en enormt stærk effekt uden at være svært at stille op. Bannere kan bruges til at formidle information hurtigt og tydeligt, eller for at tilføje dramatisk flair med det rigtige valg af grafik.

Den helt store fordel ved pop up displays, bannere og den populære Foldevæg er, at de er bærbare og nemme at transportere. De kan også genbruges, hvilket betyder, at dit udlæg ikke kun er til engangsbrug, men en investering til dine udstillinger ude i fremtiden. Bannere er også fleksible i deres størrelse, opsætning og stil, hvilket gør dem ideelle til forskellige formater af udstillinger og salgsfremmende arrangementer. Køb et mindre pop-up-banner, når du har begrænset med plads, eller brug et større modulbaseret bannersystem, når du har brug for en mere komplet løsning.

Ved hjælp af foldevægge kan du fuldt ud styre oplevelsen folk får på din stand. Du kan planlægge et samlet udseende for dit rum, inkorporerer dit logo og mærkefarver for at skille dig ud fra de andre står omkring dig.

Skærmstativer med høj kvalitet, professionelt udseende møbler og grafik ser meget bedre ud end dem, der bruger et rodet sortiment af produkter hentet fra deres private hjem eller som kun var tiltænkt brug i virksomhedslokalerne. Match udseendet på dine møbler og dit tilbehør til din virksomhed, og vurder det samlede resultat. Funktion og komfort vil også spille en rolle i alle møbler til din stand – du og dine besøgende kan være trætte efter et par timer på messen, og en indbydende og behagelig plads kan lokke folk til at sidde og tale med dig, eller bruge længere tid på placering af en ordre.

En lille ekstra investering i udseendet af din stand gør rigtigt meget for at formidle et professionelt udtryk, der viser potentielle kunder, at du er villig til at lægge den ekstra indsats for at gøre din virksomhed successfuld.