2. søndag i maj er det mors dag – kan du ikke finde på nogle gode ønsker kommer vi her med en lang god liste til, hvilke ting en mor ville blive glad for til sin mors dag.

Blomster – kvinder elsker blomster, og hvis deres søn/datter giver dem en flot buket blomster som mors dags gave vil de fleste mødre blive ovenud lykkelige

Biografbilletter – et par biografbilletter mor kan bruge sammen med dig som giver er en god gave, både for hende som kommer i biografen, hvor hun måske ikke har været i mange måneder, men du kan håbe på at kommer med til den nye gode film i biografen

Restaurantbesøg/cafebesøg – giv din mor en lækker middag/aftensmad på hendes yndlingsrestaurant i byen. Hvad enten det er en hyggelig cafe, et bøfhus eller sushirestauranten hun er vild med, vil hun blive glad for at tage derud og spise med dig, på din regning.

Ansigtscreme – mor bliver altid glad for ting der gør hende lækkert, og en ansigtcreme er tit en vinder. Find hendes yndlings mærke og køb denne, eller tag chancen og prøv en ny, det kunne jo være hun synes den var endnu bedre. Se her!

Træningstøj – er din mor en aktiv type, vil hun blive glad for noget nyt lækkert træningstøj. Hvad enten hun er til yoga, fitness, løb eller er sværvægtsbokser er nyt lækkert træningstøj altid et hit.

Parfume – med forsikringen om det ikke er fordi hun lugter skidt, kan du give din mor en ny parfume. Igen kan du være den kreative og købe en du godt kan lidt, eller tage hendes egen yndlings parfume.

Smykker – det kan både være halskæder, øreringe, ringe og alle de andre typer af smykker som din mor bærer. Find nogle i hendes smag som du også godt kan lide og hun vil blive rigtig glad for din gave.

Dekoration til hjemmet – er hun typen der samler på vaser eller andre ting, vil en dekorationsting til hjemmet falde i god jord. En ide kunne være den meget hypede kähler vase, som alle kan huske det store spin der var med imerco og deres guldvase, hvor mange blev gale på dem, da de ikke kunne levere.

Gavekort til tøj – du kender med garanti din mors yndlingsbutik. Selvom det er en netbutik, kan du med sikkerhed få lov at købe et gavekort du kan printe ud og pakke ind, så du har et fedt gavekort til hendes yndlingsbutik.

Chokolade æske – er din mor en chokolade elsker, kan du finde en rigtig lækker chokolade æske. Tag op til din lokale slikmand og find en god æske chokolade, som ikke bare er den mainstreame merci plade.

Bøger – er din mor en læsehest kan du give hende en god bog i mors dags gave. Er hun i gang med en serie af en bogserie, kan du give hende den næste i serien. Ellers kunne et frækt bud være at starte med Fifty shades of grey serien, husmorpornoen går rent ind hos de fleste mødre.

Køkkenmaskiner – mangler din mor en lækker kaffemaskine der kan lave hendes lækre morgen café latté, så kan det være en god ide at give i gave. Bor du stadig hjemme får du jo så også god gavn af denne maskine, og ellers kan hun endelig byde dig på en lækker kop kaffe når du kommer på besøg.

Billede – mangler der ting på væggene, kan du forære hende et billede eller en flot plakat. Har hun lidt humor, kan du lave et flot portræt billede af dig selv, ellers kan du finde en flot plakat eller et flot maleri i hendes stil.

Bladabonnement – følger din mor allerede et blad, som hun køber hver uge det udkommer, kan du med fordel købe dette abonnement til hende i eksempelvis 1 år. Så er der også en god gaveide til året efter, hvis de løber et år af gangen.

Sponsorbarn – en meget flot gave at give, ville være at give noget til velgørenhed for hende. Er din mor meget optaget af den tredje verden, kan du give hende et sponsorbarn som du så donere til hvor hun får tegninger og beretninger om sponsorbarnets hverdag.

Massage – massage er noget man altid kan bruge. Kan man købe et gavekort til den lokale massør, vil det være en god gaveide.

Frisør – det samme gør sig gældende med frisøren, som hun tit besøger alligevel. Giv et gavekort til lidt ekstra behandling, så næste frisørbesøg bliver noget specielt.

Pedicure/manicure – en rigtig pigeting, er at få lavet negle. Er der en god penicure/manicure klinik i nærheden, ville det være en optimal gave at give til ens mor, hvis hun går op i sådanne ting. Hvis du har et makeup spejl kan i også gøre det hjemme selv.

Fiskespa – det meget populære fiskespa har taget indtog i mange større byer og du kan sammen med din mor, tage sådan en lækker fiskespa.

Artiklen er skrevet af Teksteksperten