Designerkjoler har mistet noget af deres charme. Der er ikke behov for brands til flere tusinde kroner pr. del. Modeverdenen har ændret sig, men alligevel er der stadig mange krav når det kommer til et sæt tøj.

Men nu er hjælpen her. Dit startpunkt burde være en sæsonvenlig kjole fra Junarose, med den kan du tilpasse din garderobe til lige det som du har brug.

For at følge med i udviklingen af trends er det også vigtigt at du holder dig opdateret. Plus size kjoler er et marked der har udviklet sig meget gennem de senere år. For at følge med skal du holder øje med hjemmesiderne, b.la. www.nanna-xl.dk, hvor der er ofte udsalg og op til -50% på alle mærker og al slags tøj. Så her kommer du ikke til at vente på at de store størrelser kommer på udsalg, for det er de nærmest hele tiden.

 

Kvinde, kend din størrelse

Queen jeans fra Junarose er et must for alle kvinder der bruger større størrelser. Bukser der tiltaler dine former og giver et meget chikt look. Tøjet er syet med henblik på kvinder der ikke ligefrem tager sig bedst ud i de mindre størrelser. En lækker Junarose-tunika kan også anbefales. I alle farver, der enten kan blande sig eller stå ud fra mængden. Det er helt op til dig selv at finde din fremgangsmåde.

 

Det handler altid om at kende sig selv. Du skal vide hvilke farve der passer til dig og hvilken slags tøj der gør det bedste for dig. Det er forfærdeligt at se kvinder prøve at trænge sig ned i størrelser som de ikke kan passe.

 

Følg trends. Og skab dem

Det vigtigste ved at nyt sæt tøj er at du har det godt når du går i det.

Der findes ikke noget bedre end tøj der er lækkert, komfortabelt og som viser dine gode sider frem. Alligevel er det måske på tide at anerkende at du ikke længere kan shoppe i Medium. De kolde vintermåneder har gjort deres indtog og du har taget lidt på. Men frygt ej, for tøjhuse som Nanna XL er her for dig. Så nu er det slut med at rode bøjlerne igennem for endelig at finde at XL-størrelserne er til overpriser. At undgå kø og skubben er bare en af de mange fordele ved at handle på nettet. Og så føles det bare fantastisk når tøjet sidder præcist som det skal.

Der er mange krav til tøj i disse dage, men husk at det er dig der skal sætte dem.

Føler du også din bolig trænger til et løft så hop forbi denne side og køb et par Hay puder til at starte med eller find lækre pedalspande lige her