Teknologi tillader os at optimere og effektivisere adskillige opgaver i vores hverdag. Og det nemmere og billigere end mange tror!

Gør dit hjem smartere

Switchbot kan bruges til at gøre hjemmet smartere. De har masse forskellige produkter i deres sortiment, som kan gøre de små ting i hverdagen nemmere. Man kan f.eks. automatisere ens gardiner. Du behøver altså ikke udskifte de nuværende gardiner, men kan blot montere det på gardinstangen. Man slipper derfor for at skulle investere i dyre automatiske gardiner og kan i stedet beholde sine nuværende.

Dette er generelt kendetegnet med Switchbot. De har både produkter med indbygget automatisering, men også produkter, som gør at du selv kan automatisere dine nuværende produkter. Det kan måske lyde kompliceret med sådan en form for smart home udstyr. Dette er dog ikke tilfældet, da de vægter enkelthed og brugervenlighed højt. De er designet til at alle skal kunne benytte dem ved blot at følge deres simple guides til opsætning og anvendelse.

Erstat den traditionelle nøglelås

Du kender det måske. Mange glemmer at låse døren når de er hjemme og det kan blive en dyr fornøjelse. Går man f.eks. ud i haven og har glemt at låse døren, så er det blot finde telefonen frem og så låse døren med få tryk, hvis du har installeret Switchbot. På den måde kan man undgå enten at skulle gå hele vejen hen til hoveddøren for at låse den eller vælger at tage chancen ved at holde døren ulåst, fordi man ikke lige gider at gå tilbage.

Er man flere som skal have adgang til boligen, så kan man både benytte et Switchbot kort til at åbne døren, anvende wifi eller trykke koden hvis man har monteret en tilhørende keypad. På den måde undgår man at skulle have fat i en låsesmed eller stå låst ude og skal have fat i en med en nøgle.

Kombiner med Google Home, Alexa eller Siri

Størstedelen af Switchbot produkter er kompatible med Google Home, Alex og Siri. Det er derfor nemt at integrere produkterne i et allerede eksisterende smart home setup. Ligesom andre smart home produkter, så skal der blot tilkøbes en hub. Hubben skal blot tilsluttes internettet og du kan herefter styre dine produkter via app og i sammenspil med Google home, Alexa og Siri.

Switchbot er perfekt til personer, som ønsker smarte produkter der er brugervenlige og ukomplicerede at opsætte. Det passer også til typen, som godt kan lide at nørde lidt med tingene og som kan lide at være kreativ med at lave smarte løsninger. Så er du en af disse typer, så Switchbot helt sikkert et produkt du vil kunne finde interessant.