Det nye sort er at have fede plakater hængende derhjemme – og det med god grund. Ofte kan de skabe en helt rigtig stemning og løfte hele rummet. De er med andre ord en fed måde at give dit hjem noget sjæl og hjerte.

 

På denne liste har vi samlet et par fede plakater, der med 100 sikkerhed vil pynte hjemme hos dig og hjælpe dig med at få dit rum til at fortælle sin helt egen historie.

 

Selvom listen er nummereret, så er det vigtigt at pointere, at nummer 1 ikke nødvendigvis er bedre end nummer 5 – det hele handler om, hvilken historie, du vil fortælle!

 

  • Verdenskort

Vi starter med en moderne klassiker. For der er næppe noget federe og mere københavner-hipt end et verdenskort hængende i lejligheden – og det er altså med god grund. Det efterlader nemlig et fedt indtryk og er en anderledes måde at udtrykke et rum.

 

Specielt de verdenskort, hvor landene er skrevet med store, brutale bogstaver giver liv, og derudover er der fede politiske budskaber – dem må du dog selv sætte i sammenhæng.

 

Det er super moderne, at sætte tegnestifter i, så du kan se, hvor du har været i kortere eller længere tid, men her anbefales et kort uden bogstavsprint.

 

  • Expression

Ganske vidst ikke en enkeltstående plakat, men en af de klart førende handler, hvis du vil købe print eller tryk.

 

Firmaet laver både reklamer og store bannere, men også plakater helt ned til A4-størrelse, der kan løfte ethvert rum i den stemningsmæssige retning, du ønsker.

 

Specielt printfolie er et forslag, der skal gives videre herfra. Det er meget små, hurtige dekorationer og ved tryk af løse bogstaver, hvilket er super fedt – specielt, hvis man ikke er bange for at plastre sine vægge til.

 

  • ”Pigen og drømmefangeren”

”Pigen og drømmefangeren” er et unik tryk af Larissa Kulik, der drager øjnene og tankerne. Det er en meget speciel surrealistisk plakat, der udstråler noget energi.

 

Plakaten er uden ramme, hvilket er super fedt og moderne, idet det får trykket til at fungere i sammenhæng med, det det hænger på og integrerer kunsten på en fed måde.

 

Kulik har lavet mange lignende plakater, der alle kredser om samme motiv og let kendes ved ”Pigens” store hoved og med tynde talje.

 

  • ”Hvalen, Bølgen og Skibet”

Vi fortsætter med en enkeltstående, men stemningsskabende plakat i form af ”Hvalen, Bølgen og Skibet”, der illustrerer en kæmpe blå hval i et blåt hav, under et lille blåt skib.

 

Man kan sige, at hvalen danner bølgen, men det er ikke til at se fra skibets af, og det giver et suverænt perspektiv, som sammenlagt med de kolde, blå farver omfavner beskueren.

 

Plakaten kan fås i forskellige størrelser og kan løsne stemningen i fyldt lejlighed.

 

  • Panda Med Stil

Vi fortsætter i dyreverdenen og med en plakat, hvor dyrelivet bryder med normalen.

 

”Panda Med Stil” kan siges at have en masse politiske budskaber, der kan danne grobund for interessante diskussioner – men først og fremmest er det en fed plakat.

 

De naturlige sort/hvide panda-farver sørger for, at farveskalaen ikke bliver brudt af andet end den kække hat på sned og den gyldne butterfly.

 

  • Musikplakater

Musikplakater er meget moderne og en god måde at udtrykke en i forvejen kreativ passion.

 

”The Love of Music” kan specielt anbefales, idet plakatserien på fire er simpel, stilistisk og sammenhængende. Det forestiller således de samme høretelefoner med forskellige motiver indvendigt, der giver rum til fortolkning.

 

Plakaten er i skrivende stund på tilbud.

 

  • ”Rough Shapes”

Vi runder af i den avangarde ende med plakaten ”Rough Shapes,” der forener den klassiske kunst med et moderne, grafisk udtryk.

 

Plakaten har både noget barskt og noget lindrende over sig, men er helt tydeligt et webdesign, der forener til ellers traditionelt uforenelige genre.

 

”Rough Shapes” kan vendes efter behag.

Skal du dekorere dit hus for at finde en ejendomsmægler i Billund?