”Jeg stopper på mandag!” Vi har alle sagt denne sætning flere gange oppe i vores hoveder og vi ved jo inderst inde at det ikke holder. For rigtig mange kan det være svært med at stoppe rygning. De fleste som lykkedes med et rygstop dag for dag tager kampen op med det samme og siger ”Nu skal jeg stop med at ryge”. Vi har her på siden samlet 8 tips til hvordan du slår smøgerne ihjel og kommer videre med et rygestop der virker. Der er mange fordele ved et rygestop, så læs endelig videre.

Mange prøver både e-cigaretter, piller og alt muligt andet lir, som de hurtig opgiver. Vi mener dog at det skal gribes helt anderledes an for at få den bedste effekt. Derfor har vi lavet denne liste, hvor du kan få nogle gode ideer til hvor du stopper. Det er ikke let og det ved vi godt, men prøv dit absolute bedste, så skal du nok opnå total ryge stop.

Google rygestop

Rigtig mange der lykkedes med et rygestop googler ”Rygestop symptomer” og læser og mange uhyggelige og skrækkelige historier og finder på den måde ud af hvad det er de udsætter dem selv for og det virker nu meget godt siger de.

Skån de små

Nogle ældre rygere, som har røget i mange år stopper den dag at de skal være bedsteforældre, så står du i samme situation, så tænk på de små og stop rygningen i dag. Vær et godt forbillede og skån dem for røgen. I familier hvor en af forældrene ryger, ses det også at børnene starter på rygning.

Rygestop hypnose

Mange vil grine af hypnose, men det virker faktisk på nogle og derfor synes vi at du skal prøve denne form for behandling. Vi siger ikke at du stopper med at ryge omgående, men det har en god effekt på mange og det kan hjælpe med at trappe ned, hvorfor man stopper helt.

Den nye metode

En fed ny måde at stoppe rygningen på, er at hver gang man ryger en smøg, så knækker man en anden over. Derved ryger man kun det halve og man kan samtidig se hvor mange penge man spilder på det. For mange er dette er øjenåbner, da cigaretter igennem snit koster 1 månedsløn om året.

Rygestop hjælp af konen

Har du en kæreste eller kone, som ikke ryger, så tænk på dem næste gang du tænder en cigaret. Når du har røget er det ikke så lækkert at komme ind og kysse konen, for ikke at taler om at ens sengetøj lugter som en død rotte.

Få det delt

Nævn at du stopper med at ryge på Facebook eller overfor din omgangskreds, så kan de hjælpe dig eller hænge dig op på det og det virker ret godt for mange der gerne vil af med smøgerne her og nu. Sig til dine venner at hver gang de ser dig med en smøg, skal de nævne det for dig.

Tag kampen op

De første dage kan være en modbydelig kamp at komme igennem og det ved dem der har prøvet. Men hvis du lære at distrahere dig selv når det trænger på, så er du godt på vej mod et rygestop.

Jamen det er jo træls

Ude er godt, men hjemme er bedst. Dette motto kan rygere også bruge. Ideen er at man kun ryger når man er hjemme og så stopper man så snart man er på arbejde eller i byen og på den måde trapper man stille ned. Om vinteren er også godt mod rygestop, da du kan sige til dig selv at du kun ryger ude. Til sidst bliver man bare træt af at skal ud hele tiden.