Der er mange faktorer der kan have afgørende betydning for hvordan en håndboldkamp udspiller sig. Man kan naturligvis ikke kontrollere ukendte faktorer, som for eksempel uheld på banen, men man kan gøre sit bedste for at forberede sig med det rette udstyr. Noget så simpelt som harpiks kan have betydning for, om kampen vindes eller tabes.

Harpiks er noget klistret stads, som man normalt ville undgå at få på hænderne. Men når det kommer til håndbold, så er harpiks så vigtigt, at det kan være afgørende for, hvordan en kamp går. Hvis man er håndboldspiller, så ved man nemlig, hvor hurtigt det ofte går under en kamp, og hvis man mister grebet om bolden, så kan det have afgørende konsekvenser.

Bedre spil

Kort sagt, så kan harpiks være med til at gøre spillet bedre. Når man dribler en masse og skyder bolden fra person til person inden den forhåbentligt havner i mål, så er det vigtigt, at man har et godt greb om bolden. Jo bedre greb man har, jo bedre kan man fyre den afsted til personen eller målet, man havde i sinde.

Det er netop dette harpiks hjælper med. I håndboldverden er harpiks essentielt, så den ikke konstant slipper ud af hænderne. Især hvis man har små hænderne, der har svært ved at gribe fat om bolden, så har man netop brug for hjælpen, det klistrede harpiks kan byde på.

Få det af igen

Den klistrende effekt man får fra harpiks, er netop det man har brug for til træning og til kamp. Men efter man er færdig med bolden, er det vigtigt at få harpiksen af sine hænder, da det ellers kan sætter sig i tøj og tasker – og så bliver det rigtig irriterende at få af. Men heldigvis kan man ofte købe harpisksfjerner de samme steder, hvor man også kan købe harpiks og andet håndboldudstyr.

Harpiks kan for eksempel købes i HShop, hvor der er et stort udvalg af udstyr og tilbehør til håndbold og træning. Her kan man for bland andet shoppe det populære mærke Select, som er kendt inden for sportsverdenen.