Når man er blevet inviteret til barnedåb, er en gave til den lille ny ganske vigtig. Men at finde den perfekte gave til barnedåben kan godt være noget af en udfordring. Du skal tage højde for mange ting, inklusive farven på den gave du køber. Finder du en god baby butik er der dog masser af mulige gaver derude, du kan vælge imellem, uanset om det drejer sig om en dreng eller en pige. Da drenge generelt er lettere at købe gaver til end piger, fokuserer denne artikel på at hjælpe dig med, at købe den perfekte gave til pigen der snart skal døbes.

 

Pæn i pink

Hvis du selv har en pige, så ved du sikkert, hvor meget de nyder at føle sig som prinsesser. Når du skal ud at købe en dåbsgave til en pige, er det noget af et eventyr for dig også – der er nemlig utallige ting, du kan give til en lille pige. De fleste dåbsgaver til piger er normalt i pink, eller har et strejf af pink i dem, fordi pink er den universelle farve til piger. Du er selvfølgelig velkommen til at give en gave, med helt andre farver. Pink er dog helt uden tvivl en sikker farve, når du giver gaver til piger. En rosa kjole til piger vil eksempelvis altid blive værdsat. Der findes rigtigt mange ting, der kan komme i denne farve: alt fra sutteflasker til tæpper, sko osv. Når du køber dåbsgaver til piger, skal du sørge for at vælge en, der ikke kun er smuk, men også er praktisk, og selvfølgelig passer indenfor dit budget.

Hvis du har et meget begrænset budget, er der muligheder der er billige, men som stadig vil være  fremragende gaver til en barnedåb. Kig på internettet, og spørg i din omgangskreds, for at finde de steder, hvor du kan købe babyudstyr af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vælg noget der ser fornuftigt ud, og sørg for at spørge, om det findes i pink. Hvis du ikke kan finde noget i pink, skal du vælge en mere neutral farve som grøn eller gul.

 

Legetøj

Legetøj er en af de absolut mest købte former for gaver til en barnedåb, men sørg for, at det du vælger er passende for modtagerens alder. Nogle slags legetøj er ikke rigtigt egnede for nyfødte. Bamser kan være et glimrende stykke legetøj for en baby pige, da barnet kan sætte pris på det både nu, og når hun bliver ældre. Sørg for, at det stykke legetøj du giver, ikke har dele barnet kan komme til at sluge, eller på anden måde kan komme galt afsted med.

Selv om babyen måske er for ung til at lege med legetøj endnu, vil det helt sikkert være noget de kommer til at sætte pris på senere, da babyer hurtigt vokser og lærer at interagere med deres omgivelser.