Bordpladeolie er måske ikke det første man tænker, når man gerne vil skabe en forandring i sit hjem. Men en lille dåse bordpladeolie kan alligevel gøre underværker når det kommer til at skabe nyt liv i et rum med træmøbler. Læse med herunder om hvordan det kan bruges og hvor stor en forandring det kan skabe.

Træ er et dejligt materiale som mange møbler laves af. Naturmaterialet kan være med til at give fornemmelsen af at man er omgivet af natur, især hvis træet har sine naturlige nuancer. Træ har dog brug for at blive behandle med borpladeolie for at forlænge livstiden på møblet og det smarte er, at man med Junckers bordpladeolie kan ændre farven på sit møbel!  

Som et nyt møbel

Du går måske og overvejer at skifte en bestemt kommode, tv-bord eller spisebord ud fordi den ser en smule forældet ud og du er træt af farven. I stedet for at gøre dét, kan du bruge Junckers bordpladeolie til at få det til at se ud som om du har fået et nyt møbel. Junckers bordpladeolie kan nemlig fås i 10 forskellige farver som Hvid, Kirsebær og Mahogni.

Når man drastisk ændrer farven på et møbel på denne måde, kan det give rummet møblet står i et helt nyt udtryk. Samtidig er behandlingen med Junckers bordpladeolie også med til at forlænge livet på møblet og gøre det mere vand- og smudsafvisende.

Så hurtigt går det

Selvom det heder bordpladeolie, så er det altså ikke kun til bordplader olien kan bruges. Den kan bruges til enhver overflade der er lavet af naturligt træ og det er nemmere at behandle at man skulle tro. Olien påføres blot med for eksempel en klud eller en pensel og møblet er klart til brug efter bare 24 timers tørring.

For at være sikker på at man bruger olien på korrekt vis, kan det være en god idé at besøge decofarver.dk hvor der står flere informationer om bordpladeolien. Her kan man også se de mange farver olien kan købes i, så man kan give hjemmet det helt rigtige udtryk.