Det er en dejlig begivenhed at flytte sammen med sin partner, og denne nye og spændende tid er en milepæl for jer begge, som kun i har sammen. Måske har i været sammen længe, eller måske har i kun kendt hinanden nogle måneder. Og måske har i fundet en ny og skøn lejlighed sammen, eller også flytter i ind i enten din eller din kærestes bolig. Der er forskellige måder at gøre det på, men fælles for det alt sammen er, at det at flytte sammen med den, man elsker og holder af, er en kæmpe ting, som i den grad er værd at nyde. Vil du gerne være sikker på, at du har tjek på det hele, inden det går løs, så læs med her og få tips og tricks til, hvad du skal huske.

En dejlig og spændende tid går jer i møde

Først og fremmest er det at bo sammen så meget mere praktisk end at skulle huske en taske med alle sine fornødenheder hver gang, man skal ses. Men at flytte sammen betyder på den anden side også, at man får en væsentligt del mindre privatliv og mulighed for at trække sig tilbage, så vær opmærksom på, at i måske nu skal tilbringe meget mere tid sammen, end i plejer. Husk derfor, at dine vaner og rutiner muligvis skal revideres, nu hvor der kommer en ekstra beboer.

At flytte sammen med en kæreste betyder for nogle, at de nærmest får dobbelt af alting i deres nye bolig, mens andre er så ”heldige”, at den ene part ikke ejede noget inventar til at starte med. Uanset hvad er det vigtigt, at i begge er med til at sætte præg på boligen og dens indretning, så den føles som jeres begges ejendom, og ikke blot din eller din kærestes. Dette gælder især, hvis i er flyttet ind i en af jeres gamle boliger, hvor en tidligere ekskæreste tilmed har boet!
Gå på jagt efter noget til jeres ny fælles hjem, som i to har valgt sammen, og som siger noget om jer. Til dette formål kunne de populære og moderne byplakater være et godt bud. Dem kan man få i flere forskellige størrelser og farver, og de findes med rigtig mange af landets byer. I kan for eksempel vælge den nuværende by, i bor i sammen, eller i kan vælge to, der repræsenterer, hvor i hver især kommer fra. Hæng dem op over sengen i soveværelset eller over sofaen i stuen, og lad de to byplakater fortælle historien om, hvor i kommer fra.

Nu hvor i har fået fælles adresse, skal i da helt sikkert også have et flot navneskilt til jeres dør. De fleste nøjes blot med et udprintet et, så postbuddet kan se, hvem der bor der, men tænk over, hvor hyggeligt er må være at komme hjem til en dør, hvor begge jeres navne står indgraveret i et flot messingskilt. Og er du frisk på det, kan du også finde nogle flotte planter og blomster i krukker sammen med en hyggelig dørmåtte, og så har i en rigtig sød og flot hoveddør.