For mange kvinder er morgenrutinen så velkendt, at de næsten kan klare den med lukkede øjne. Og så alligevel naturligvis ikke. Der skal holdes øje, når den daglige makeup skal sidde rigtigt. Men rutinen er så indgroet, at det sagtens kan finde sted, samtidigt med at hun lytter til en god podcast eller synger med på sit yndlingsnummer i radioen. Og takket være dette nærvær, så kommer ansigtet til at ligge i de helt rigtige folder. Man skal bare lade det køre af sig selv.

Der sker en lignende proces om aftenen. Med Ansigtsrenser fjernes hele den maske, der blev lagt om morgenen, og som, i løbet af dagen, er blevet vedligeholdt med små besøg på toilettet. Ansigtet skal være rent, når man skal sove, og blive frisk nok til en ny omgang makeup næste morgen. Ansigtsrenser kommer i mange forskellige former og fra flere forskellige mærker. Det gælder bare om at finde den, der passer til dig, og den makeup du bruger.

De mange valg

Der kan være stor forskel på, hvilken Ansigtsrenser du skal bruge til hvad. Og der kan være flere mærker, der laver en Ansigtsrenser, der netop passer til dit behov. Her må der vælges ud fra egne kriterier. Hvis der er flere af samme type fra forskellige brands, så er det jo blot et helt personligt valg. Men ellers kan det anbefales at være grundig., når man skal finde en Ansigtsrenser, der passer til de behov, man har.

De fleste fjerner makeup næsten lige så grundigt, som de lagde makeup’en tidligere. Også her er der tale om en rutine, som har flere funktioner. Den rent praktiske og den mentale. Man skal have fjernet sin makeup, men det rituelle, rutinemæssige præg giver en ro i sindet, så man bedre kan falde i søvn. Her er tale om en langsom nedlukning, en forberedelse til søvnen, som er sund.

Køb ansigtsrens på nettet

Hos rossmann.dk finder du et flot udvalg af alt, hvad du skal bruge til din daglige personlige pleje. Her er masser af skøn makeup og ditto Ansigtsrenser, så kom bare ind og find din favorit.