Når mørket falder på, er det dejligt at kunne tænde en smuk lampe i stuen og glædes ved det bløde lys fra den. Lamper kan vi ikke undvære her højt mod nord. Tænk at skulle sidde vinteren igennem uden lys fra en lampe. Det er næsten ikke til at forestille sig. Og lamper kan man få i tusindvis i mange forskellige udformninger og kvaliteter. Og som det er med så meget andet her i tilværelsen, så kan det, også med lamper, godt betale sig at give lidt ekstra for god kvalitet.

Køber du en lampe fra Le Klint, så køber du ægte dansk kernekvalitet, som ikke findes lige andre steder. En lampe fra Le Klint er et stykke dansk kultur og et eksempel på dansk design, når det er allerbedst. Le Klint er et brand, som bygger på godt håndværk, smukt design og tradition. En lampe fra Le Klint vil forskønne dit hjem og samtidigt forsyne dig med et lys, som både er smukt og praktisk.

Lyset plisseret

De kendte plisserede lampeskærme fra Le Klint er et eksempel på ægte håndværk af fineste skuffe. Det tager et år at lære at flette de plisserede skærme fra Le Klint. Og foldepigerne fra Odense laver stadig hver eneste lampeskærm i hånden. Og det ses og mærkes at skærmen har været formet af levende hænder. Det er en daglig glæde og følelse af kvalitet, der breder sig med lyset i dit hjem.

Lys er en kilde til mentalt velbefindende og naturligvis en stor hjælp for synet. Lamperne fra Le Klint giver lys i den høje klasse og fylder hjemmet med velvære. Le Klint har fremstillet lamper siden begyndelsen af 1900-tallet og meget af det, der var med ved grundlæggelsen af Le Klint hænger stadig ved. Fordi det er godt. Der er ingen grund til at ændre på ting, der grundlæggende er gode.

Lysglæde i stuen

Glæden ved godt lys er en varig glæde. Hver gang du tænder din Le Klint lampe vil du kunne glæde dig over det fine lys. Du vil kunne glæde dig over det smukke design og det helt fantastiske håndværk.