Som stor mand, har du en udfordring uanset om du er på udkig efter en seriøs vinterstil eller Sportstøj store størrelser. Når du skal bruge noget der er større end gennemsnittet, kan din søgen ofte være forgæves. Det er specielt frustrerende i forbindelse med store arrangemeter,  såsom julefester og nytårsfester, da det at finde den rigtige påklædning er et afgørende aspekt af, hvor selvsikker du føler dig, og hvor meget du kommer til at nyde festen. Langt de fleste fysiske butikker holder sig ret snævert til med hensyn til de størrelser, de imødekommer de mest udbredte størrelser, og mange gange må større mænd til at klemme sig ned i nye skjorter og bukser, da de ikke findes i deres størrelse. Alternativet har ofte været en af de gamle store skjorter og ekstra store bukser, som godt nok er ganske komfortable, men det går rigtigt meget ud over udseendet.

For at skabe illusionen om en slankere silhuet skal du overholde den vigtigste regel når det kommer til modet: hav tøj på, der har den helt rigtige størrelse. Uanset om du er mand eller kvinde, har en bred eller stor ramme, vil tøj i for småt, stramt tøj, automatisk tilføje et par ekstra kilo til dit udseende. I disse dage er der så mange forretninger, der specialiserer sig i stort tøj til mænd og kvinder, hvilket betyder at du ikke længere behøver at løbe rundt i hele byen for at finde den perfekte skjorte til dine bedste venners fest, eller nogle trendy ekstra store denim jeans fra Just Female, der er så alsidige at du kan bruge dem både til afslapning og i formelle situationer, alt efter hvad du kombinerer dem med.

Det faktum at shopping online nu er blevet så almindelig, gør at det er virkeligt sikkertt, og du skal ikke længere være nervøs for at handle med dit kreditkort på internettet. Det giver dig også muligheden for at handle i fritiden, uden at skulle vandre rundt i butikkerne i den uundgåelige kulde og regn, som Danmark er så berygtet for i efterårs- og vintermånederne.

En anden typisk irritation i forbindelse med turene til de fysiske butikker, i jagt på ekstra stort tøj er, at du ikke altid kan få alt, hvad du vil have under ét tag. Hvis du leder efter et ekstra stort jakkesæt, kan du generelt finde ekstra store skjorter og muligvis sko i butikken, men ikke så meget andet. Ville det ikke være fantastisk at kunne finde alle slags ekstra stort tøj i en enkelt lokation? Masser af online butikker med speciale i store størrelser tilbyder en slags stormagasin for store mennesker, i et nemt tilgængeligt online-format. Det kan specielt være en redning, hvis du er træt af din mor eller din kæreste, trækker dig rundt i endeløse butikker.