Der er meget at komme efter hvis man overvejer at holde sin sommerferie i Danmark. De danske byer har haft stor fokus på at udvikling gennem de sidste år. Det betyder at potentialet for at holde ferie er vokset.

Byer som Ry og Skanderborg er perfekt placeret til at skabe en ferie som ingen andre steder kan give. Byerne tilbyder overnatning og logi, mens områderne udenfor bygrænsen er en nærmest hel anden verden. Det kan klart anbefales at leje en kano eller kajak og tage familie og venner med på en tur i Søhøjlandet.
I områderne omkring Skanderborg og Ry kan du finde lige den de oplevelser som passer dig.

 

En tur i kanoen

Der er plads til alle når det kommer til at vælge hvilke oplevelser du skal gå efter. Både de helt unge og de lidt ældre vil få glæde og gode oplevelser af en tur op af Gudenåen, med den danske natur som et perfekt baggrundsbillede.
Man kan selv bestemme tempoet og hvis man er typen der helst vil drive er det bare at læne sig tilbage i sin kano og nyde turen. Undervejs kan man også supplere med en af de mange seværdigheder som ligger direkte ned til åens bredder. Himmelbjerget, Danmarks højeste punkt, ligger ned til Gudenåen, så kano eller kajak kan nemt tøjres mens man nyder en lille pause eller fortsætter turen op af bjerget. Hvis man er en landkrabbe og ikke en vandhund kan man også tage på vandretur gennem bjerge og bakker og bare nyde udsynet over de mange søer og grønne områder.

 

En tur op af kanoen

Endnu en fordel ved en tur på Gudenåen er de nævnte seværdigheder som området tilbyder.

Hvis du er til aktiv er der ingen grund til at smide penge væk på en vild overlevelsestur til udlandet. En kano i Gudenåen er et must for alle dem der kan lide aktivitet. Der er mulighed for også at besøge mange af gårdbutikker og boder som også ligger i området. Friske råvarer, der kan gøre en god tur til en fantastisk tur.

Når dagen er slut og fødderne er trætte er der stadig mulighed for mere. Det er bare så simpelt som at tage en overnatning i Ry eller Skanderborg. Mange mindre kroer og hoteller står til jeres rådighed når det kommer til at vælge et ly for natten, hvis man ikke er typen der vil sove understjernerne hver nat.

Der er kun en ting at gøre og det er at pakke rygsækken og din mad og tage ud og udforske alt hvad Danmark har at byde på. Der er lagt op til en fantastisk ferie i kendte og trykke rammer.