Er du også misundelig på de flotte Hollywood babes og på deres flotte og vovede kjoler så se med her hvor jeg nominerer min top 10 af Hollywood babes i lækre kjoler.

1

Det smukke billede er af Charlize Theron som bærer en hvid fantastisk kjole med skarpe snit som bestemt fremmer hendes korte hår på den flotte måde. Den lille udposning ved hofterne er en god lille detalje da den ville dække hofterne (hvilket hun ikke har) på en normal kvinde. Det kræver derudover sit at bære en hvid kjole men jeg synes bestemt at Charlize formår at bære dette look til fulde.

2

Ja vi kan ikke undgå at få hende på listen. Det er selvfølgelig Megan Fox som bærer denne fantastiske kjole som nærmest ser ud som om den er halvgennemsigtig. Men hvis der er nogen der kan bære dette look er det bestemt hende.

3

Vi kommer da heller ikke uden om Scarlett Johansson som her bærer en utrolig sexet nærmest undertøjslignende kreation men ikke på den vulgære måde. Scarlett har en evne til at være fantastisk smuk i mange forskellige looks og har derfor råd til at lege lidt med stilen som hun bestemt har valgt at gøre her.

4

Heidi Klum er jo selvsagt når man snakker mode og her bærer hun da også et lidt unormalt print men kjolen i sig selv er fantastisk og det er Heidi også så det er et perfekt match. De derfor ikke klæde hinanden bedre.

5

Jennifer Lopez kommer også med her i en fantastisk askepot lignende kjole og hun ser selvfølgelig super stillet ud med sit hår sat stramt op i kontrast til kjolen.

10

Her har vi den smukke Anne Hathaway i en ”Pretty woman” lignende kjole som matcher hendes skønhed til fulde.

6

Penelope Cruz har også vovet sig i det hvide og ser fantastisk ud og ligner faktisk lidt en James Bond pige. Den sorte sløjfe på midten bryder det hvide rigtig fint og giver den noget kant som også hænger sammen med Penelopes mørke hår.

7

Vi kunne selvfølgelig ikke lave listen uden Kate Winslet. Det er utroligt at denne sølvkjole fungerer så fantastisk på hende på trods af hendes relativt blege hud, men det gør den og det beviser blot at der nok ikke er noget hun ikke kan præsterer at se godt ud i. Kjolen ligner meget den første på denne hjemmeside.

8

Ligesom der skal noget til at bære hvidt skal der også noget til at bære sort. Eva Longoria ser fantastisk ud i denne sorte kjole med slæb og med hendes smukke mørke hud og mørke hår som et passende accessorie.

9

Natalie Portman er fantastisk smuk og denne lilla kjole svæver nærmest omkring hende så godt passer de sammen. Hendes smukke nøddebrune hår er velplaceret i en knold på siden af hovedet som dermed lader kjolen få opmærksomheden.

Ja det var så mit bud på 10 Hollywood babes i deres lækre kjoler. Der er bestemt mange flere der burde være med men disse røg ind under min Top 10, prøv at lave din egen.