Når man skal giftes er en af de vigtigste dage, den polterabend man skal holde med gutterne inden. Ens venner er meget vigtige for fyren og derfor er et en af de dage, hvor der gerne skal være fuld knald på. Derfor har vi lavet en liste med forskellige vilde ting du kan foretage dig på dagen, for at få den fedeste polterabend, som gommen vil huske tilbage på i mange år med glæde.

Wirebane

En af de fede ting man kan lave sammen med gutterne, er den såkaldte wirebane. Der er eksempelvis en i Århus og garanteret også mange andre steder i landet. Wirebanen ligner det mange vil kalde en svævebane, den er bare meget større og der kommer rigtig god fart på. En enkelt tur i banen tager ca. 6 sekunder så der er god grund til flere turer også hvis man er mange personer. I eksemplet med banen i Århus er den i 18 meters højde og 80 meter lang, før man lander et sikkert sted modsat af startstedet. Der er lidt forskellige aktiviteter at lave på wirebanen hvor man også kan få testet sin balance, ved at gå henover.

Paintball

De fleste unge i giftealderen har stiftet og nydt at spille counter-strike som computerspil. Med et spil paintball kan i få afgjort hvem der er den bedste counter-strike spiller i virkeligheden. Det actionfyldte paintball med de maling udsplattende pletter, kan spilles i mange forskellige spil og giver virkelig action på polterabenden. Derudover kan man få lov at give den altid kæphøje i gruppen lidt blå mærker hvis man kan ramme ham rigtig. Der er selvfølgelig nogle vigtige sikkerhedsmæssige ting der skal overholdes når man spiller Paintball, så som masken altid er på i zonen hvor der skydes, men alt det vil en instruktør på stedet. Man kan spille forskellige spil som capture the flag, eller et spil hvor det ene hold skal beskytte en borg og det andet skal overtage den, her er det vigtigt at kunne håndtere pres og ligge en god strategi for holdet og så overholde den, så er man langt i paintball spillet – så er det kun skuddenes præcision der mangler.

Go-kart

Det skal nok være en af første aktiviteter på dagsordenen, hvis man skal ud at køre go-kart da det ikke er tilladt at køre i påvirket tilstand, men det er alligevel en meget adrenalinpræget aktivitet, som vil være et hit i enhver herregruppe. Man kan evt. køre af 2 omgange, hvor den første er en tidskørsel der bestemmer ens placering i starten af det andet løb, hvor der køres som et f1 løb, alle mod alle. Det er fuld speeder og drifting i svingene – ren action og en sikker vinder som eksempelvis første aktivitet på en polterabend.

Rappelling

Det at rappelle ud fra en stor silo kan være grænseoverskridende for de fleste, især når instruktøren vender en om på vej ned ad. I mange byer kan man leje sig en intruktør og en høj bygning at rappelle fra. Det kan være en rigtig fed adrenalingivende aktivitet på polterabenden, at prøve rappelling med alle gutterne, og så er det også til at se om der er nogle kyllinger i mellem, der nogle gange er lidt for store i munden.

Kajakpolo

Er i fra København – er noget af det nye man kan prøve på islands brygge kajakpolo. Det fungere ligesom vandpolo, bortset fra at man ikke behøver at træde vande konstant. Personligt synes jeg, at vandpolo er en rigtig fed sport, men jeg tror som så mange andre ville jeg nærmest ende med at drukne, for det at skulle træde vande en hel kamp igennem er rigtig hårdt. Her får du en kajak at padle rundt i, og skal derefter score i modstanderes mål. En rigtig fed sport, der ville kunne udgøre fed aktivitet på en polterabend.

Lerdueskydning

At skyde med et gevær efter lerduer der bliver skudt op i luften, kan for mange være en rigtig fed aktivitet. Nogle landmænd har gerne sådanne lerduekastere stående og et gevær tilhørende og ellers kan det lejes på mange polterabend sider. Det er i hvert fald en fed ting at tage ud til som en herregruppe og så kan der laves en fed konkurrence ud af hvem der er den bedste skytte.

Her er givet en masse forskellige aktiviteter man kan lave på sin polterabend, det vigtigste er dog at i finder noget som i kan hygger jer med. Man har jo kun en gang til at lave den perfekte polterabend, så det skal være en fed dag!