Hvis du også er typen der gerne vil give nogle gaver som overrasker skal du læse artiklen her. Jeg vil nemlig prøve at give 10 bud på de bedste gaver du eller modtageren aldrig har overvejet at give eller få.

Det vigtigste er dog at du kender vedkommende der skal modtage gaven så godt at du ved at det er noget han eller hun kunne være interesseret i at få.

• Saftpresser/juicer.

En saftpresser/juicer er en rigtig god gave at give da det er noget de fleste mennesker tænker over at de godt kunne tænke sig men bare aldrig får købt til dem selv. En saftpresser/juicer kunne derfor være en rigtig god gave hvis den der skal modtage den lige har sat fokus på at leve noget sundere og at du med denne gave så sætter ekstra fokus på denne livsstilsændring.

• Den bedste blender.

En ting som nemt bliver overset i hverdagen er den gamle sejtrækker af en blender man har stående derhjemme og som lugter brændt hver gang man bruger den. Derfor er en god gaveide en super god blender som kan give køkkenet noget fornyet energi.

• Plakater.

Der er ikke nogen større trend lige nu end plakater og du kan derfor med fordel købe en fed plakat som du ved falder i modtagers smag, som så kan få lov at pryde væggene de næste par år.

• Wallstickers.

Wallstickers er sammen med plakater noget af det nyeste trends. Her kan du selvfølgelig få mange forskellige motiver, men hvis der er et bestemt jeg vil anbefale er det en wallsticker med verdenskortet som ser mega godt ud over en sofa eller lignende.

• Vandtæt beholder til telefon/kamera.

Vi kender alle det med at være på sommerferie og skulle tage nogle billeder og derfor bliver nødt til at have kameraet eller telefonen med ud til poolen eller stranden og dermed udsætte disse dyre apparater for vandsprøjt osv. som kan skade ydeevnen, er det en super god gaveide at købe en vandtæt beholder til telefonen/kameraet så man undgår sådan en situation.

• En witt by kuvings slow juicer.

Hvis fødselaren eller den der skal modtage gaven er en sundhedsfreak findes der ikke en bedre gave end en Witt by kuvings slow juicer, da denne juicer har en så god ydeevne at den vil være fantastisk for en fitness kvinde eller mand.

• Super simpel sundhed.

Nu når vi er i sundhedsperspektivet er det også altid en god gaveide at købe en god kogebog og der findes ikke en bedre inden for sundhed end bogen ”Super simpel sundhed” som giver dig en stor palet af de lækreste sunde opskrifter til hele familien.

• Et chili kit.

En super sjov og underholdende gave for den planteelskende er et chili kit, hvor der medfølger mange forskellige former for chili som man så selv kan plante og pleje og passe som instruktionerne siger.

• Lækre krydderikværne.

En samling lækre krydderikværne er altid noget man kan bruge og derfor altid en god gaveide. Det er nemlig så smart at krydderikværne i dag ikke kun er tiltænkt salt og peber men tværtimod også kan kværne alle mulige andre typer.

• Sky garden.

En ny modetrend er at man skal have friske krydderier stående i sit køkken men hvem siger at de skal stå på bordet? Nu kan du købe den fedeste gaveide til trenden med friske krydderier nemlig Sky garden som betyder at krukkerne er i stand til at hænge på hovedet og dermed giver en fed indretning til dit køkken.

Det var så mine bud på de 10 bedste gaver du ikke havde overvejet på forhånd. Jeg håber at du kan bruge det til at glæde en anden.