Vilde væddemål er noget de fleste af os kender til. Mange af os har sikkert ladet os rive med af stemningen og gået med til noget vi bagefter tænker – hvor var det åndssvagt.

vilde væddemålJeg kan skrive under på at jeg nemt lader mig rive med. Jeg kan næsten ikke tåle at høre nogen sige – det kan ikke lade sig gøre. Så vil jeg bevise at det kan lade sige gøre. Mine væddemål har næsten altid drejet sig om sport og nogle gange kunne jeg næsten ikke gå i flere dage efter.

Hvorfor jeg gjorde det? – Fordi det var sjovt.

Det er sjovt.

Se her hvad andre har indladt sig på – bare fordi de kunne og fordi det var sjovt.

Eller fordi de var fulde.

Eller dumme.

Golf

I 2007 indgik Erick Lindgren et væddemål hvor der var næsten to millioner kroner på spil. Han skulle gennemføre en af Las Vegas’ hårdeste golfbaner på én dag og under 100 slag pr. runde.

Erick Lindgren var syg i flere dage efter – men han gennemførte og vandt væddemålet. Det skal siges at han ikke er professionel golfspiller. Han er pokerspiller. Men han elsker vilde væddemål.

Bryster

Endnu en pokerspiller med et skørt vanvittigt væddemål. Brian Zembic tjente omkring en halv million kroner på at få indopereret bryster.

Han har beholdt brysterne og tjent yderligere tre millioner kroner over de 30 år han har haft dem.

Løb

Pokerspiller Ashton Griffin gik med til at løbe 70 mil (112 km) på 24 timer. Væddemålet indgik han efter en brandert. Han gik på løbebåndet med tømmermænd og efter 23 timer og 15 minutter steg han ned igen. Næsten to millioner kroner rigere.

Dødens karrusel

Jeg ved ikke om dette er en myte, men historien er god – og dum. Dum til det ekstreme. I Tyskland skulle en mand have væddet med sine venner om at han turde tape sig selv til en karrusel og lade vennerne dreje den rundt så hurtigt de kunne.

De blev enige om at bruge en bil til at sætte god fart i karrusellen. Resultat: manden blev slynget af i enorm hastighed. Han døde på stedet og hans venner blev indlagt med chok.

Jeg vil tro at tape-manden vandt væddemålet, men det kostede ham livet.

Chicken

Kender du legen? Det drejer sig om at køre for fuld fart imod hinanden. Dén der undviger først har tabt og er en kylling.

Hvad der sker hvis ingen bakke ud? Tja, det kan du læse her.

I Australien havde en 18-årig mand indgået et væddemål i fuldskab. Han skulle lege chicken med en person som ikke vidste at han deltog i væddemålet. Endnu en betingelse var at han ikke selv måtte køre i bil.

En mørk aften sprang den 18-årige mand ud på motorvejen. Kun iført underbukser. Løb for fuld fart mod den først og bedste bil.

Han overlevede og vandt retten til at være invalid for resten af livet.

vaedemaalChili

I deres show spiste Rhett & Link verdens stærkeste chili. En Carolina Reaper. Resultatet af det kan du se i deres video på YouTube. Du finder den på listen over stærke chili du ikke tør smage.