Vi kender alle den type, som er umulig at købe gaver til. Han/hun har aldrig nogle ønsker, og set udefra ejer de alt imellem himmel og jord. Det er tilfældet både til jul og fødselsdage, så det er efterhånden flere gange om året, man står i samme dilemma. Men fortvivl ej! Hjælpen er på vej. Hvis du mangler gaveideer til outdoorentusiasten, er hjælpen nemlig på vej herfra, hvor det følgende vil gennemgå 5 fede gaveideer.

I dagens Danmark får vi nemlig flere og flere outdoorentusiaster. Vi lever i en digitaliseret verden og en stigende interesse for naturoplevelser er opstået. Folk har brug for at komme væk fra bylivet og nyde naturens ro og stilhed. Man kan opleve naturen på flere forskellige måder, og det kan være alt fra en gåtur i skov og strand til en overnatning i shelter. En outdoorentusiast er derfor et bredt begreb, som blot dækker over alle os, der elsker at komme i naturen. Vi håber, at du kan finde inspiration i de mange gaveideer nedenfor. Flere af gaveideerne kan endda bruges til mange andre, så der er noget for enhver smag.

  1. Støvler

Den første gaveide er støvler. Alle har brug for et par lækre støvler, og skal du give et par til en rigtig outdoorentusiast, skal du vælge høj kvalitet. Ting du skal overveje, når du køber, er længden på skaftet, om sålen skal være stiv eller blød og om støvlen skal være med Gore-Tex eller ej. Når du har sat dig ind i disse ting, har du nemmere ved at vælge det helt rette par.

  1. Termoflaske

En termoflaske er vores anden gaveide. Alle har brug for en termoflaske eller et termokrus, der kan holde væske varmt eller koldt, når man kommer i naturen. Termoflasken eller termokruset er også populære for mange, når de fragter sig selv til og fra skole og arbejde. De fås i mange forskellige prisklasser og der er derfor noget til ethvert gavebudget.

  1. Kniv

En god kniv er uundværlig, hvis man er en rigtig outdoorentusiast. Det kan både være i form af en almindelig kniv, dolk, foldekniv og schweizerkniv eller det kan være et mere avanceret værktøj såsom et multi-tool. Også disse fås i mange forskellige prisklasser, og priserne kan gå helt fra 150 kr. og op til over 1000 kr.

  1. Liggeunderlag

Hvis du kender en rigtig outdoorentusiast, vil han eller hun sikkert også elske at få et liggeunderlag til de mange overnatninger i naturen. Der findes både oppustelige liggeunderlag, selvoppustelige liggeunderlag og skumunderlag, som hver har deres fordele og ulemper. Hvis du besøger en rigtig outdoorbutik, kan du helt sikkert få råd og vejledning, inden du køber.

  1. Ur

Sidste gaveide i denne omgang er et ur. Et ur er altid en oplagt gave, og der findes en række funktionelle outdoorure, som er yderst anvendelige til udendørsaktiviteter. Især Casio og Suunto er kendte for at lave populære ure med pulsmåler, tidstagninger, alarmer, kompas, termometer og meget mere. Alle disse funktioner kan være uundværlige for en ægte outdoorentusiast.