Når sommeren rammer Danmark, kan det være svært at finde ud af, hvilket tøj man skal have på. Vejret kan lynhurtigt skifte fra sol, til efterårsagtigt vejr med kulde og regn. Nogle dage kan man have bare ben og sandaler på hele dagen. Andre dage skal man pakkes ind fra top til tå for at kunne holde varmen. Det er nu engang det danske vejr, som man bedst kender det. Læs med her.

Hvordan kan du klæde dig på med praktisk tøj, som også er smart at kigge på? Det korte svar er, Ilse Jacobsen. Hvis du ikke allerede har hørt navnet før, så kan det være det kommer frem, hvis gummistøvler bliver nævnt. Ilse Jacobsen er en dansk designer som har skabt et livstils univers af smukke gummistøvler, regntøj, kjoler, bukser og meget mere. Hun er særligt kendt for hendes ikoniske lange og korte Gummistøvler, som er elsket af mange i Skandinavien blandt andet.

Praktiske korte Gummistøvler til regnvejret

Ilse Jacobsens populære gummistøvler er lavet af naturgummi og er håndlavet. Du kan altså få moderigtige og smukke korte Gummistøvler, som er perfekte til små regn. De korte Gummistøvler kan fås i flere farver og designs.

Blandt andet kan du finde de korte Gummistøvler med hæl, hvor man næsten ikke kan tro, at det faktisk er regntætte støvler. De korte Gummistøvler kan fås i sort, gul og rød blandt andet.

Sommeren kan bare komme an!

Det lyder måske ikke så appellerende med regntøj og gummistøvler, men hos Ilse Jacobsen kan du bevæge dig rundt i regnet og stadig se smart ud. Du kan blandt andet sætte præg på din personlige stil med de smukke kjoler fra den danske designer.

Kjolerne findes både som korte og som lange, og er perfekte til alverdens begivenheder. Hvis du så vil være ekstra sikker på at være beskyttet mod regnen, kan du med fordel kombinere sommerkjolen med en flot regnjakke og de smukke gummistøvler. Så er du helt klar og parat til de udendørs arrangementer, som finder sted som sommeren i Danmark. Tøjet kan også give det smarte festivallook.