Din café eller kaffebar er måske ved at være lidt træt og kedelig. Det kan der være mange årsager til, men en af dem kan være, at det er blevet lidt for ensartet. Hvis du sørger for at få en masse forskellige slags mad og drikke i din forretning, så får du også et bredere udvalg af spisesteder. Derudover kan du også lave noget mere mad selv i forhold til andre spisesteder. Du kan for eksempel have noget lækkert brød på menuen, som du selv laver fra bunden, eller hvor du får dit brød fra et specialiseret firma. Her kan du finde bake off engros.
Lad dig inspirere af det gode brød
Der skal ikke meget til, før at dine gæste eller kunder opdager, at der er noget helt andet på menuen. Du vil hurtigt kunne mærke, hvornår en gæst begynder at tale om de lækre croissanter med chokolade, som de tidligere har smagt i udlandet. Du kan også finde inspiration til dine forskellige brødtyper online. Det vil både give dig en masse inspiration, men også opmuntring i processen med at bringe nye typer af brød på bordet. Hvis du skal have nye typer brød, så kan du starte med at finde inspiration blandt de forskellige slags brød, som findes på markedet eller hos din leverandør. Her kan du blandt andet finde inspiration blandt de forskellige typer brød og bagemetoder i forskellige lande rundt om i verden.
Styrk din forretning med nye smagsoplevelser
Bagere har det med at være lidt snobbede – især hvis det er et fransk bagværk. Men det er netop vigtigt at fastholde, at det er smagsoplevelsen af et godt stykke bagværk – nogle gange er der ikke meget bedre end et stykke friskbagte rugbrød med smør. Dertil kommer, at du også kan få brød til dine frokostmåltider, som du kan servere for dine gæster. Det kan for eksempel være lidt smørrebrød, som du har lavet selv. Derudover kan du lave forskellige typer brød til dine gæster, som de kan købe med hjem. Hvis de har brød med hjem, så er der også større chance for, at de vender tilbage for at købe mere brød.
Spørg dine kunder hvilke typer brød de ønsker
Du kan også spørge dine kunder om, hvilke typer brød de ønsker, som du kan købe hos din leverandør. Det er en god måde at få noget nyt på menuen, som dine kunder vil synes er godt. Du kan også spørge dine kunder om, hvilke typer brød de gerne vil have.