Vilde Wallstickers

I dag er det super moderne med wallstickers uanset om det er et betydningsfuldt citat i stuen til en blomstervæg på børneværelset. Det eneste man skal være meget opmærksom på er at det kan være meget svært at få af igen så det skal gerne være noget du er 100% sikker på og som vil kunne indgå i at du skifter stil på et tidspunkt, så det kan her være en fordel at holde sig til det sorte så det dermed kan matche alt. Men er man en meget farverig person der altid vil have mange farver i sit hjem kan det være super fedt med skrift eller motiv i en fed farve.

Jeg vil herunder komme med 10 forskellige bud på gode wallstickers til dit hjem:

1

Da verdenskortet lige pt. er ekstremt populært inden for indretning og man derfor kan få utallige plakater med verdenskortet som motiv hvorfor så ikke smække en wallsticker op på væggen da det blender meget bedre ind og ser super fedt ud. (Wallstickeren kan ses her)

2

Her er en super fed løsning som fungerer i næsten alle hjem om det er storfamilien, parret eller om det er virksomheden er stort set ligegyldigt. Denne fantastiske kridttavle med tilhørende wallstickers ser super godt ud og er samtidig praktisk for dig og din familie eller virksomhed. (Denne Wallsticker er set her)

 

3

Det her er også et fantastisk citat som virkelig minder dig om hvad der virkelig betyder noget i livet og at man skal nyde hvert sekund af livet både på godt og på ondt. Det er en lille reminder til hverdagens stress og jag som alle moderne familier kunne bruge.

 

4

Denne opskrift på mojito kunne være super fin i en single hybel om du er mand eller kvinde spiller vist ikke nogen rolle. Den giver nemlig et fedt indtryk.

 

5

Her er et kæmpe hit til børneværelset som kan bruges som stamtræ eller som på billedet hvor de har valgt at sætte nogle søde små hylder op og ser faktisk bare fantastisk pænt og sødt ud.

6

Man kan også få disse fede wallstickers til ungdomsværelset som matcher dit barns interesser og giver værelset et cool og moderne look.

 

7

Disse hjerter kan også være fantastisk søde i alle rum men jeg synes nu primært at de ville passe godt ind i børneværelset med det store hjerte over sengen for eksempel.

8

Den her kunne også være fantastisk sød at have hængende i børneværelset, som en sød reminder til forældrene hver aften.

 

9

Da kaffe lige pt. er så super populært kunne denne være perfekt til at sidde på væggen og gerne tæt på en lækker kaffemaskine da det giver et super gennemført look.

10

Den her er fantastisk i enhver bedsteforældres hjem da det beretter om at bedsteforældre er til for at forkæle og ikke opdrage deres børnebørn.

Det var mine 10 bud på fede wallstickers med dejlige budskaber som passer i dit hjem.

Tak til Expression, Mywalls og Soho-wallstickers for inspiration.