De er altid at finde i vores garderobeskabe, og det er ligegyldig hvilken tøjkrise vi står i, eller hvor frustrerede vi er i jagten på at finde dagens outfit. Så er der mange der kan skrive under på, at jeans er det sikre valg. Ja, jeans ­– vi skylder dig big time. Denim er et af de mest udbredte materialer, og det er vanskeligt at finde en kvinde, der ikke ejer flere par jeans. Men hvad skal vi være på udkig efter i 2020?

Selvom tiderne skifter og visse denim-stilarter er steget og faldet i popularitet, så vil jeans være en essentiel del af dit evige klædeskab, og de klassiske jeans går aldrig ned med flaget. Hos Bustedwoman finder du de denimtrends, som har taget en lidt anden retning end de traditionelle jeans, og bruger denim på nye og spændende måder. Farver, perler og ikke mindst mønstre er begyndt at præge den klassiske jeans som vi kender den.

Vi er netop trådt ind i et nyt årti. Og når den ene dør lukkes så åbnes en anden og netop dét er slagordene for trenden i 2020, nemlig kombinationen af nyt og gammelt. Vintage denim er kommet for at blive, men der er stadig godt nyt for skinny jeans-elskere, som ligeså vil blive begejstrede. Den første nye denimtrend, er at det skal være det totale look for denim, både i klassisk blå og i tone-i-tone farver, den anden er jeans i 90’ernes stil, hvor de både kommer cropped, fuldlængde og lige ben. Én af de vigtigste tendenser er dog, at vi konstant bliver ved med lede efter de jeans, der ser brand godt ud samtidig med at de er behagelige at have på.

Er du lidt i tvivl om, hvor du skal finde jeans, som skiller sig lidt ud fra den klassiske, men stadig har en høj kvalitet? Så har det danske mærke Mos Mosh et jeans design der sidder spot on og lever op de tenderser der blomstre, de har mange spændende detaljer som pryder deres jeans. Du finder detaljer som flotte lynlåse, skæve lommer, læder, fine perler og meget mere. Bukserne er et perfekt match både til fest og hverdag. Det gode ved disse jeans er at de kan styles til hverdag med nogle lækre sneakers eller med nogle stilrene stiletter, hvis du skal en tur i byen.